Halloweentown egy létező hely

Nemsokára közeledik az október, amikor az egész Bizzarium Magazin Halloween lázban fog égni! Most előre bemutatunk egy létező és látogatható helyet, amely Oregonban található.

A Disney csatornán tekinthető meg a Halloweentown című film, amelyben egy boszorkány segít abban, hogy megmentse a természetfeletti erőktől a városkát. Az igazi városban ugyan nincsenek goblinok, boszorkányok és mindenféle lények, de ennek ellenére Halloweentown látogató hely, Oregon államban található.

rs_1024x686-150908160411-1024-2halloweentown.ls
A mozit Oregon különböző helyszínein vették fel. A javát azonban St. Helenben forgatták, amely egész évben a félelmetes ünnepnek hódol. A városháza előtt egy hatalmas töklámpás látható,amelyet minden évben kivilágítanak, ez pontosan ugyanaz a tök, amely a filmben is látható.
Oregonban szinte a film egész díszlete megtekinthető, a város tele van madárijesztőkkel és kidíszített házakkal. Ráadásul csomó verseny is van októberben. Érdemes ellátogatni a helyszínre, hogyha valakinek van lehetősége rá. Hogyha nincs, akkor mindenkinek szeretettel ajánljuk a filmet!

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.