Hajmeresztő összeesküvés-elméletek

Az összeesküvés-elméletek mindig nagyszerű szórakozásként szolgálhatnak, éppen ezért úgy gondoltuk, hogy most öt darab hajmeresztő történettel jelentkezünk!

Az egész Föld meg fog semmisülni idén: részletek később

A szerző, David Mead szerint egy ismeretlen bolygó fog idén a Földnek ütközni úgy október, esetleg november környékén. Az igaz, hogy tudósok kalkulálták, hogy egy bolygó léphet a naprendszerünkbe az Uránusz esetleg a Neptunusz felé, amire azonnal lecsaptak az összeesküvés-elméletek gyártói. Tudtátok, hogy Nancy Lieder 1995-ben üzenetet kapott a földönkívüliektől, egyenesen a Zeta Reticuli csillagrendszerből? A űrlények azt mondták, hogy a Nibiru nevű bolygó fogja elpusztítani a Földet.

HAARP 

A HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) 2007-ben lett kész Alaszkában. Az antenna lényege, hogy magas fokon tanulmányozza a természetes folyamatokat és az ionoszférát. Vagyis ezt mondják!
Az összeesküvés-elméletek gyártói szerint a HAARP az időjárást kontrollálja, földrengéseket generál, sőt még a gondolataidba is beleavatkozik. A lényeg az, hogy valamiben mesterkednek. Mindezen elméletek megfékezésére a HAARP tudósai részletesen elmagyarázták, hogyan is működik az antenna, nyitottak a hétköznapi emberek felé, még nyári tábort is szerveznek a gyerekeknek. Azonban ezzel csak még jobban gyártódtak az elméletek. Igazából az sem segített, hogy a HAARP 2013 óta nem működik. Azonban idén visszatértek, és most még az elménket is képesek irányítani.

Avril Lavigne rég meghalt
Az elméletek gyártói szerint Avril Lavigne bizony meghalt 2003-ban. Állítólag felakasztotta magát második albumának megjelenése előtt, és azóta hasonmása, Melissa Vandella énekel helyette. Hosszú elemzéseknek vetették alá az újabb képeket, amelyeken állítólag teljesen más Avril arcberendezése. Ráadásul még egy dalszövegben is bevallották a sajnálatos tényt: It wasn’t fake/It happened, you passed by/No you are gone, now you are gone/There you go, there you go/Somewhere I can’t bring you back. Mi mást is jelenthetne ez az egész? 
Marilyn Monroe földönkívüliek gyilkolták meg
Állítólag Marilyn Monroe életének az vetett véget, hogy titkos kapcsolatban állt a földönkívüliekkel, akik később meggyilkolták. Még egy telefonos beszélgetést is előástak Monroe és Bobby Kennedy között, amelyben állítólag bevallotta Kennedynek a kapcsolatát a földönkívüliekkel. Aztán Bobby Kennedy is meghalt. Véletlen lenne?
Az új világrend szerint mindannyiunkba lekövető chipeket ültetnek
Az Új Világrend mindannyiunkba mikrochipeket fog ültetni. Ez a teória bizony már harminc éve kering, de 2017-ben ez tényleg meg fog történni. A teória szerint ezt védőoltásokkal fogják elérni. Pontosan olyan chipeink lesznek, mint a kutyáinknak. A chip segítségével tudni fogják az anyagi helyzetünket, ismerik majd a családunkat, a barátainkat és még lehet kamera is lesz benne!
forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.