Ha ez a dal megjelenik az lejátszási listádon, akkor véged

Számos creepypasta kering az interneten elátkozott dalokról. A most következő fájl eredete sem ismert, azonban az bizonyos, hogy borzalmas meglepetéseket tartogat, hogyha megjelenik a lejátszási listádon.

Image Credit: iStock/Wachiwit

Egy ismeretlen felhasználó listázta a félelmetes eseményeket, emellett fel szerette volna hívni a figyelmet a következményekre, hogy ez a dal feltűnik a lejátszási listádon. Állítólag a dal néha feltűnik a Spotify “Discovery” könyvtáraiban, elég nagy károkat okozva. A fájl maga a következő névvel rendelkezik: ImYourProblemNow.mp3 (mostmárénvagyokaproblémád), és állítólag csak olyan éjszakákon tűnik fel, amikor a hol a negyedébe kerül.

Image Credit: iStock/FluxFactory

A mp3 fájlt nem lehet továbbugratni vagy lestoppolni. Folyamatosan újra és újra kezdődik. Az első egy percben semmit sem lehet hallani, azonban hirtelen éles ordítás hangzik fel iszonyatosan magas hangon hét percen keresztül.
Természetesen megszereztük mi is ennek a fájlnak a másolatát, azonban szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy semmilyen felelősséget nem vállalunk az esetleges hatásokért.
Sokan a hallgatás közben rémes hallucinációkat tapasztaltak. Fontos, hogy be kell csukni a szemünket, mielőtt a sikolyok elkezdődnek, és nem szabad kinyitni hét percen keresztül. Ez idő alatt sokan láttak rémisztő képeket halálról és más leírhatatlanul félelmetes dolgokról. Az bizonyos, hogy csak akkor szabad kinyitnod a szemedet, hogyha a sikolyok elhalnak.

Image Credit: iStock/g-stockstudio

Amikor kinyitod a szemedet, akkor kicsit másképp fogod látni a világot. Sokszor ez a furcsa hatás 24 órán keresztül is eltarthat. Két hallgató furcsa, arc nélküli embert látott egy elhagyatott buszmegállóban, aki felajánlott neki egy cigarettát.  Az egyikük elfogadta az ajánlatot, még a másikuk elutasította.

Image Credit: iStock/yuriyzhuravov

A visszautasító úgy ébredt fel, mintha egy álomból került vissza a valóságba, és az mp3 nem volt többé a listáján. Aki elfogadta, annak az arc nélküli férfi az “élet titkairól” mesélt, aztán adott neki egy buszjegyet, amivel hazamehetett.

Image Credit: iStock/benedek

Állítólag a második személy pszichiátriára került, miután teljesen összeomlott idegileg. Az első felhasználó úgy fest, hogy egészen könnyen megúszta a kalandot, azonban néha még mindig feltűnnek az életében félelmetes hallucinációk. Hogyha ezek után mégis érdekel titeket a fájl, akkor ide kattintva elérhetitek.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.