Gyilkosság a babatemetőben

Most egy igazán félelmetes creepypastával jelentkezünk, amelyet egy CMT nevű felhasználó osztott meg fiókjában 2013-ban. Azóta semmilyen újdonság nem született a hírrel kapcsolatban, de három év alatt az egyik legfélelmetesebb babákkal kapcsolatos misztériummá nőtte ki magát a történet. Mindannyian hallottatok már a Babák szigetéről, amely Mexikóban található (ide kattintva elérhetitek). Ilyesmivel kapcsolatos ez a történet is.

A hírhedt sziget létezése bizonyított, azonban a “babatemető” hollétét továbbra is homály fedi. De sokan úgy gondolják, hogy nem az Egyesült Államokban található. A körülötte található terület is eléggé csak körvonalazott, de egy kicsi völgynek írják le. Állítólag semmi sem található errefelé csak eldobált babák, mindenféle formában és méretben. Széttört porcelánbabák, szétfeslett rongybabák és tömeggyártásra készült műanyagbabák is vannak errefelé. Barbik és más felöltöztetett játékok fekszenek errefelé, senki sem foglalkozik velük. A legtöbbjük csak csupaszon hever a földön a leszakadt faágak mellett. Néhányat félig eltemettek, de a fejük továbbra is tágra nyílt tekintettel néz az ég felé.

Doll_Cemetery_10a
Senki sem tudja, hogy melyik babát hagyták itt először és miért, de valahogy helyi tradíció lett belőle, hogy a gyerekek a nem kívánt babákat a helyszínre vitték. Ennek ellenére a gyerekeket arra is figyelmeztették, hogy ne menjenek a babatemetőbe sötétedés után. Semmi különös oka nem volt ennek, csak sokan érezték, hogy a hellyel valami nem kóser.
Állítólag a babatemetőnek még gondnoka is volt: egy öregedő remete, aki a helyszínen élt kunyhójában. Senki sem gondolta ezt hivatalos állásnak, azonban a férfi éjjel és nappal figyelt a temetőre. A helyiek még a nevét sem tudták, de aztán egy nap valami nagyon rossz történt.

Doll_Cemetery_06a

Három helyi tinilány, akik osztálytársak és közeli barátok voltak, nem érkeztek meg az iskolába. Később otthon sem jelentkeztek, így a közösségben kitört a pánik. Azonnal hívták a rendőrséget és keresést indítottak a lányok után. A figyelem középpontjába hamarosan a remete került, aki a babatemetőre ügyelt. Sokan úgy gondolták, hogy a férfi már korábban is molesztált gyerekeket, de bizonyítékot nem találtak. Azonban a közösség egyre jobban elhitte, hogy a férfi felelős a lányok eltűnéséért, ezért kezükbe vették az irányítást.

Doll_Cemetery_09a

A babatemetőbe érkezve iszonyatos borzalmakat fedeztek fel. Megtalálták az első eltűnt lányt, akinek kitörték a nyakát. A babák között hevert. Aztán megtalálták a második lányt is, akinek a füleit tépték le. A keresőcsapat továbbindult, és megtalálták a harmadik lányt is: pontosan a remete háza előtt. A lány nyakán harapásnyomok éktelenkedtek, úgy tűnt, mintha apró, emberi harapások lennének.
A kunyhó ajtaját is kinyitották, ahol meglelték az öreg férfi hulláját, akit borzalmasan megcsonkítottak. A férfiak azonnal menekülőre fogták, azonban az egyikük nadrágján egy baba keze lógott. A férfi azonnal lerázta magáról, majd gyorsan elmenekült mindenki a helyszínről. A négy gyilkosságot a mai napig nem oldották meg.

Doll_Cemetery_07a Doll_Cemetery_03a

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: