Ez lenne a pokol kapuja? Furcsa szimbólumokat találtak egy angliai barlangban

Ha létezik a pokol kapuja, akkor bizonyára ezen járnak kelnek a démonok és boszorkányok, hogy megtámadják az emberiséget. Lehetséges, hogy meg is találták a kaput Angliában egy furcsa barlangban, ami az M1 és az A60-as utak mellett található?

Tudósok számtalan bajelhárító szimbólumot találtak a különleges barlangban, amely mind a balszerencse és a gonosz elűzésére használatos. A jelek több száz betűt, szimbólumot tartalmaznak, amelyeket a boszorkányság idején véshettek a barlang belsejében. Úgy tűnik, hogy mindezeket a boszorkányok és átkok ellen vésték fel. Paul Baker szerint a szimbólumok nem voltak elrejtve, azonban hosszú ideig a viktoriánus időszakra becsülték a korát, azonban mostanság ébredtek rá, hogy sokkal ősibb. Hayley Clark és Ed Waters fedezték fel, hogy bizony több ezer ilyen jelölést találtak mindenhol a barlang belsejében. Állításuk szerint nagyon rettegtek valamitől az alkotók.

Members of the Subterranea Britannica group check out the witches’ marks at Creswell Crags.

A mai napig nem nyitott a barlang a nyilvánosság előtt, azonban ha közelről megnézzük, elképesztő mennyi jelzést találhatunk. Számos Bibliára utaló szimbólumra bukkanhatunk. Egyértelmű, hogy a szimbólumok a kereszténységhez tartoznak és a 16. századból származnak. Azt azonban nem tudjuk, mit is akartak távol tartani ezekkel.

witches in an illustration

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.