Emberek, akiket sohasem találtak meg újra

Az emberek társas lények, ezért, hogyha valaki eltűnik teljesen a színről, akkor egyértelműen feltételezzük, hogy velük valami borzalom történt. Ezek a sztorik egyre félelmetesebbek lesznek, hogyha leásunk a dolgok mélyére.

A Sodder gyerekek
1945-ben a Sodder család Nyugat-Virginiában nyugodt estét töltött el. Később azonban tűz ütött ki a házukban, amely elpusztította otthonukat, ráadásul még a telefonvonalak is el voltak vágva, így nem tudták hívni a tűzoltókat sem. Soderrék öt gyereke a felsőbb emelteken ragadt, de később nem találták meg a maradványaikat. Rengeteg elmélet és történet bukkant fel velük kapcsolatban, de egyetlen fotón kívül semmi nyom nincsen róluk.

Sodder

D.B. Cooper
1971-ben egy férfi eltérített egy repülőgépet az oregoni Portland és Seattle között. A férfi 200 ezer dollárnak megfelelő összeget szedett össze az emberektől, mielőtt ejtőernyővel távozott, és eltűnt az erdőségben. Innentől kezdve soha többé nem hallottak róla. Nem találták meg a maradványait és sohasem kapták el.

DB Cooper

Stonehenge hippijei
A Stonehenge világszerte ismert furcsa energiájáról, de hogyha sok ideig maradsz a környéken, akkor hallani fogsz a hippikről is, akik 1971-ben kerültek a képbe. Ezek a fiatalok azért látogatták meg a látványosságot, hogy valamiféle rituálét hajtsanak végre. A kövek között maradtak, amikor vihar támadt a környéken, és amikor villámlott, azonnal felsikoltottak. A helyiek rohantak a segítségükre, de nem találtak semmit, csak a sátrakat és a kempingcuccot. A hippiket sohasem látták újra.

Stonehenge

A Flannan-szigetek világítótorony őrzője
A legtöbben nem is gondolnak a világítótornyok őrzőire, de mindenki elég magányos állásnak gondolja a dolgot. Az igazság az, hogy tényleg nincs igazán társaságuk, de az emberek azonnal észreveszik, hogyha nem dolgoznak. Egy igazán borzalmas vihar után a rendőrök leellenőrizték a Flannan-szigetek világítótornyát, mivel nem kapcsolt fel a fény. Mind a három munkás eltűnt, és soha többé nem látták őket. Sokan úgy gondolták, hogy meghaltak a viharban és belesodródtak a tengerbe, de a kabátjaik és félbehagyott vacsorájuk az asztalon maradt.

Dorothy Arnold
Dorothy Arnold 25 évesen igencsak népszerű nő volt, akiről sohasem hallottak újra, amikor eltűnt 1910-ben. A nő elment, hogy vegyen egy könyvet és egy doboz csokit, átment a Central Parkon, hazaindult, de sohasem ért vissza. A mai napig nem tudják, mi történt vele.

Arnold

forrás: ScaredYet

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: