Egy paranormális nyomozó leszúrta magát

Nemrégiben felröppent egy igencsak hátborzongató hír egy paranormális nyomozó, Steven Laursen különös esetéről. A férfi mellkason szúrta magát, amikor meglátogatta a Villisca házat, ahol baltával követtek el gyilkosságokat. A helyszín egy népszerű és drága célpont a paranormális nyomozóknak és szellemvadászoknak. A házban 1912-ben nyolc embert öltek meg, amely közül hat 12 év alatti gyermek volt.

November hetedikén egy óra után egy rendőrség különös hívást kapott, hogy azonnal jelenjenek meg a Villisca házban, amely szinte teljesen úgy néz ki ma is, mint a gyilkosság idején. Laursent azonnal kórházba szállították, ahol megfelelő kezelésben részesült.

villisca-ax-murder-house1
Vajon az eset démoni megszállás miatt következett be? Reméljük, hogy Laursen nem azért szúrta le magát, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. De az sem megnyugtatóbb, hogyha egy ördögi lélek nyomására tette ezt.
Sarah és Josiah Moore és négy gyerekük (és még két nálunk alvó gyerek) esete a máig megoldatlan, de a paranormális energia jelenléte a házban tagadhatatlan. Csak remélni tudjuk, hogy Laursen hamarosan teljesen felépül!

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: