Egy kísértetjárta temető története

A Friends Quaker temető már évek óta vonzza a paranormális nyomozók figyelmét. A temető Massachusetts államban található, Leicester városában. Most egy férfi kalandját írjuk le a kísértetjárta temetőből.

Elmondásuk szerint még a GPS segítségével is nehezen találták meg a helyszínt, és ahogy beléptek érezhető volt az energia változása. A médium azonnal érezte, hogy a lelkek suttognak hozzá. Hogyha eddig nem is gondolta volna, hogy szent helyre léptek be, akkor a helyszínre érkezve azonnal biztos lett benne. 
A temető nem a túldíszítettségéről híres, nem láthatunk sehol hatalmas angyalszobrokat, mindenkinek a sírja egyforma.

spider-gates-cemetary-5

A nyomozó általában nem szereti a temetőket, de erre az egyre nagyon kíváncsi volt. Rengeteget hallott és olvasott róla, ezért élőben is meg kellett látogatnia, mivel elképesztő legendák járnak a helyszínről. Néhányan még azt is mondják, hogy itt található a pokol nyolcadik kapuja. Mások egy kisfiú sírását hallják, aki felakasztotta magát a helyszínen az 1800-as éveben. Egy másik legenda szerint, hogyha tízszer Marmaduke Earle sírja körül sétálsz éjszaka, és ezt mondod: “Marmaduke, beszélj hozzám!”, akkor a kísértet válaszolni is fog.

A temető közel van a Worcester repülőtérhez, ezért sok hangot félreértelmezhetnek. De ettől függetlenül a pokol kapujára nem találtak magyarázatot. Próbálkoztak Marmaduke sírjánál is, de nem éreztek semmilyen különleges energiát.

Később ez a csapat is hallott különleges suttogásokat a temetőben. Úgy tűnt, hogy egy férfihang suttogását észlelik, a hang elég dühösnek tűnt. Nem is töltöttek olyan sok időt a temetőben, nem akarták kísérteni a szerencséjüket. De ők is megbizonyosodtak róla, hogy ez a temető egy különleges hely.

spider-gates-cemetary

forrás: GhostDiaries

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: