Egy apuka borzongató képei gyerekeiről

Rengeteg öröm van a szülői létben, emellett, hogyha az embernek vannak gyerekei, akkor felkérheti őket arra, hogy borzongató képeket készítsen. Ráadásul a gyerekek örömmel segítenek apjuknak horrorisztikus fotóiban.

Hoffine és családja Kansas városában él, és az elmúlt egy évtizedet azzal töltötték, hogy rémálmaikat valósággá változtatták. Fényképezőgépeket, díszleteket és végtelen fantáziáját használja az apuka, hogy elkészítse különleges képeit. Érdemes megnézni őket!

creative-child-photography-horror-joshua-hoffine-1 creative-child-photography-horror-joshua-hoffine-8 creative-child-photography-horror-joshua-hoffine-10 creative-child-photography-horror-joshua-hoffine-11 creative-child-photography-horror-joshua-hoffine-12 creative-child-photography-horror-joshua-hoffine-13 creative-child-photography-horror-joshua-hoffine-14 creative-child-photography-horror-joshua-hoffine-15 creative-child-photography-horror-joshua-hoffine-17 creative-child-photography-horror-joshua-hoffine-18 creative-child-photography-horror-joshua-hoffine-20 creative-child-photography-horror-joshua-hoffine-21

forrás: BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.