Egy 12 éves fiú megrendezte saját elrablását, hogy elkerülje a fogorvost

Legalább minden második embert rettegéssel töltenek el a fogorvosok. Egy kisfiú azonban érdekes megoldást talált arra, hogy elkerülje a fogorvost.

A tizenkét éves francia fiú annyira megijedt a fogorvostól, hogy megrendezte saját elrablását. Május 21-én a rendőrség egy kisfiút talált St. Gervais városában. A fiú azt mondta a rendőröknek, hogy éppen most menekült meg egy gyermekrabló karmai közül. Elmondta, hogy egy harmincas európai férfi rabolta el, akinek egy heg volt a bal arcfelén.


A 12 éves fiú azt mondta, hogy éppen a fogorvos felé tartott, amikor egy férfi leállt mellette egy autóval, és útbaigazítást kért. A fiú még az autót is leírta pontosan, és azt is, hogy mit viselt a rabló.
A rendőrség egy hónapig nyomozott a furcsa esett után. Azonban később megkapták a térfigyelő kamerák felvételeit, és újra kikérdezték a fiút, aki bevallotta, hogy kitalálta az egész történetet csak azért, hogy ne kelljen a fogorvoshoz mennie.
Nem hibáztathatjuk a kisfiút. Ki tette volna meg ugyanezt?
forrás: BuzzFeed

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.