Dohoczki Máté – Tiszta ​kézzel könyvajánló

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Bizzarium másik állandó szerkesztőjének is megjelent az új könyve a Colorcom kiadónál. Dohoczki Máté Tiszta kézzel című könyvét már meg is rendelhetitek a Colorcom kiadó honlapján, amely ide kattintva elérhető! Most ráadásul egy horrorkönyvről van szó! 

Szabolcs túl sokat rágódik azon, hogy nincsen elég barátja és a jövője is bizonytalan. Azonban főhősünk teljesen más megoldáshoz folyamodik, mint egy átlagos tini. Ráadásul megtetszik neki egy lány is, így a fekete mágiába felé fordul, hogy megszerezhesse őt. Először úgy tűnik, hogy ezekkel az eszközökkel elérheti a vágyott életet, de aztán a dolgok lassan kicsúsznak az irányítása alól. Vajon Szabolcsnak sikerül kézben tartania az életét? Vajon tisztább gondolkodású barátja képes lesz arra, hogy megvédje? A fekete mágia által megszerzett szerelem kiállhatja az idő próbáját?

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: