Creepypasta: a Wyoming incidens

Rengeteg városi legendát olvashatunk kalózadásokról és furcsa televíziós bejátszásokról. Most talán a leghíresebbet fogjuk bemutatni nektek. A “Max Headroom Broadcast” elnevezésű adás 1987 novemberében került adásba, amelyben egy ismeretlen meghackelte a WGN-TV és a WTTW adását Chicagóban, amelyek két amatőr, bizarr előadást vetítettek le. Szerencsére valaki ekkor felvette, mi is zajlott a televízióban, és ezt vették fel:

Természetesen nagyon sok példa van ilyesmire, de sok kevésbé ismert, de sokkal felkavaróbb. Az egyik ilyen a “Wyoming incidensként” híresült el, amely eredetileg 2008-ban történt.

A körülbelül öt perces video bizarr, felkavaró, amelyben furcsa emberi arcokat láthatunk. A felkavaró képek mellett a videón ilyen szavak villantak: “BETEG VAGY….MI CSAK MEG AKARUNK JAVÍTANI!” és “SZÉP DOLGOKAT FOGSZ LÁTNI.”

Állítólag a nézőkre a videó kellemetlen hatást gyakorolt. A legtöbben borzalmas fejfájásra, hányingere panaszkodtak, mások hallucinációkra vagy eszméletvesztésre. Ezek az esetek mind a környéken, Niobara Countyban estek meg.

Sokan úgy gondolták, hogy a furcsa adásban paranormális hatások is közrejátszottak, emellett tudósok is analizálták, akik szerint a tüneteket a speciális frekvencia okozta, amelyet az adásnál használtak.

A videó, amelyet alul tekinthettek meg, ennek az adásnak a kivonata. Állítólag olyan hangokat tartalmaz, amelyeket az emberi fül érzékel, de mégse vesszük észre. Állítólag ezek a hangok hallási és látási hallucinációkat és testi tüneteket is okozhatnak (fejfájás, szédülés, hányinger, hőérzet változása). Mások még szellemeket és ehhez hasonló paranormális jelenségeket is láttak a videó megtekintése után. Mindenki csak a saját felelősségére trükközzön a videóval!

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.