Cannock Chase vérfarkasa

Néhányan már hallhattunk róla, hogy Angliában Staffordshire tartományban megtalálhatjuk Canock Chase-t, amelyről hamarosan dokumentumfilmet is készítenek. Damon Simms készíti a filmet, aki már kutatott más természetfeletti erőket is Angliában. A filmest leginkább Cannock Chase vérfarkasának története vonzza, akinek hírnevét a híres Nessyhez hasonlítja.

Image Credit: iStock/rudall30
Kutatásában a szörnyeteg eredeti történetét próbálja rekonstruálni, amely egészen 1975-re nyúlik vissza. Ebben az évben egy Eccleshallban élő fiú Ouija-táblával próbált kapcsolatot teremteni a sátánnal, és egyezséget kötött vele, így vérfarkassá változott.
Image Credit: Vera Petruk
A fiú állítólag furcsán kezdett viselkedni ezután, furcsán morgott és vadállati ösztönei lettek. Először megrémült attól, ami történt vele, állítólag öngyilkos lett egy ezüst késsel. Ezután kezdődött csak az igazi történet. A legtöbb félelmetes sztori egy német háborús temetőből ered, ahonnan számos gyilkosságot jelentettek. Azonban a vérfarkas csak az egyik eleme ennek az örökségnek. 
Image Credit: Wikimedia Commons

Emiatt a félelmetes sztori helyett lett Cannock Chase Anglia legkutatottabb paranormális központja. Hamarosan erről már dokumentumfilm is fog létezni.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.