Borzongató szellemtörténetek

Éjszakai látogató
“Nyolcéves voltam, amikor végre életemben először megkaptam a saját szobámat. Azelőtt az idősebb testvéremmel osztottam egy emeletes ágyat. A saját szoba egyszerre töltött el rettegéssel és izgatottsággal. Az emeletes ágy alsó szintje üresen maradt, de éjjel onnan hallottam mocorgást. Persze ez még lehetett volna egy kellemetlen rémálom is, de biztos voltam benne, hogy éjszakai látogatóm volt. Éjjelről éjjelre egyre rosszabbak lett a jelenség. Az ismeretlen rángatta, mozgatta a felső matracot. Az éjszakák annyira megráztak, hogy később egy antológiát írtam belőlük, amelyek “Bedtime” címen érhetőek el.”

A ház, amelyet elfelejtett a halál
Mi is lenne félelmetesebb egy elhagyatott vidéki útnál sötétedés után? Lehetséges, hogy az, amikor megérkezünk egy kicsi útszéli fogadóba, ahol semmi sem olyan, mint amilyennek látszik. Egy Melinda nevű nő tért be a szállodába, aki később hosszasan be is számolt tapasztalatairól. A nő egyedül utazott hajnali fél háromkor, eltévedt egy olyan helyen, ahol térerő sem volt. Hamarosan belebukkant “Granny Grace Fogadójába”. Odabent egy egészen kényelmes fogadót talált, amelyet egy idősebb özvegy vezetett. Hamarosan közölte Melindával, hogy a telefonok itt sem működnek, de felajánlotta, hogy maradjon ott éjszakára. A nő visszautasította, de nem sokkal később felfedezte, hogy autójának kerekeit kilyukasztották, így nem maradt más választása. Melinda úgy gondolta, hogy ő lesz az egyetlen vendég éjszakára, azonban Granny elmondta neki, hogy pár szobában bizony laknak. Melindának ez kicsit különös volt, hiszen odakint egyetlen autó sem állt. Granny azonban még figyelmeztette is Melindát, hogy jobb, ha a szobájában marad, amíg ki nem világosodik. Úgy fest, hogy nem Melinda volt az egyetlen, aki csapdába esett az antik épületbe. Granny Royce is a szellemek közé tartozott.

A Kirby út szelleme
A most következő szellemtörténet egy fiatal nő tragédiáján alapul, amelyből aztán számos városi legenda indult ki. Vaughn városában Kanadában furcsa gyermeki hangokat is szoktak hallani, emellett fények szűrődnek ki a területen az elhagyatott házak ablakából. Az egyik legfélelmetesebb történet Sellinához kötődik, aki éppen átutazott a területen, hogy meglátogassa testvérét, Morenát és barátjukat, Jennifert 1993-ban. Azonban vonatuk ütközött egy teherautóval, amely Sellina azonnali halálát okozta. Ez az erőszakos halál is okozhatja a furcsa jelenségeket a területen. A helyszínen nem működnek a GPS-ek és a telefonok.

ghost_stories_04

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.