Borzalmas utolsó percek fényképezőgéppel megörökítve

Most valóságos, fényképezőgéppel megörökített utolsó pillanatokat és azoknak a történetét hoztuk el nektek. 

A szerelmi csapda
Ezt a fotót egy ismeretlen fotós készítette azzal a céllal, hogy megörökítse a légszennyezést a Jangce folyónál Kínában. Ahogy a fotós a beállításokkal játszott, véletlenszerűen kattingatott, és észre sem vette, hogy lencsevégre kapott egy húszéves férfit, akit később a rendőrség azonosított. A férfi után egy nőt is lencsevégre kapott a fotós, akit a mai napig nem azonosítottak.

2

Az esés
A 14 éves Keith Sapsford úgy gondolta, hogy kitalálta a legolcsóbb módját annak, hogyan jusson el Ausztráliából Japánba, éppen emiatt egy DC-8-as gép kerekéhez rejtőzött. Sajnos a dolog egyáltalán nem sült el jól, és egy amatőr fotós készített képet a zuhanásról. Hogyha nem esett volna le, akkor valószínűleg halálra fagy.

3

A cukorkás ember ismeretlen áldozata
Három éven keresztül ismerték Dean Corllt a cukorkás emberként. A férfi elrabolt, megerőszakolt és meggyilkolt legalább 28 fiút Texas államban. Az egyetlen dolog, amely megakadályozta Corllt a további gyilkolásban az Elmer Wayne Henley volt, aki lelőtte egy veszekedésük alkalmával a férfit. Henley egyébként a bűntársa volt Corllnak. Később Josh Vargas készített dokumentumfilmet, amelyben kikérdezte Henley anyját is, aki azonnal Henley személyes dolgaihoz vezette. Itt találta Vargas ezt a fényképet, amelyen egy fiút láthatunk, akit képtelenek voltak a mai napig azonosítani. Henley a kép hatására vallotta be, hogy több, mint 28 áldozatuk volt.

4

Regina Walter utolsó percei
Rober Ben Rohades kamionosként alakította át alvókabinját kínzókamrává. Tizenöt éven keresztül Rhoades átvezette az Egyesült Államokat és stopposokat csalt magához. Később megverte, megerőszakolta és meggyilkolta őket. Néhány esetben párokat választott, a férfit gyorsan megölte és a nőt még egy jó darabig magánál tartotta. Ez volt a helyzet a 14 éves Regina Kay Walters esetében is. Regina és a barátja, Ricky Lee Jones éppen elszökőben voltak, amikor Rohades felszedte őket. A férfi gyorsan megölte Jonest, de heteket, lehetségesen hónapokat töltött Reginával. Később fényképeket is találtak a lányról, egyet pont a meggyilkolása előtt készített a férfi.

5

A legszebb öngyilkosság
1947. április 31-én Evelyn McHale búcsút mondott jegyesének, és elindult New Yorkba. Amikor megérkezett Manhattanbe, akkor felment az Empire State Building tetejére. Onnan egyenesen a halálba ugrott. Zsebkönyvébe a következő búcsúlevelet írta: “Nem akarom, hogy bárki lásson így a családtagjaim közül. Meg tudnák semmisíteni a testemet hamvasztással? Könyörgök, hogy ne tartsanak temetést nekem. A vőlegényem júniusban szerette volna az esküvőt, de nem hiszem, hogy bárkinek jó felesége lennék. Sokkal jobb lesz neki nélküle. Egyszerűen túlzottan hasonlítok anyámra.”

6

Az elkeserítő válás
A most következő képet Russel Sorgi készítette egy nőről, aki a nyolcadik emeleten állt az ablakban. Két képet készített róla, de minden nagyon gyorsan történt. A New York Times később elmondta, hogy Mary Miller ugrott a halála, akinek a válásáról beszéltek, de a nő valójában nem is volt házas. Sohasem tudták meg, miért ugrott a halálba.

7

A tökéletes kép
Amikor Travis Alexander lekésett egy konferenciát, akkor a barátai felkeresték őt a lakásán. Borzalmas dolgot fedeztek fel nála: Travis halott volt, legalább 27 szúrás borította a testét, a torkát felvágták és fejbe is lőtték. A barátok egy volt barátnőre, Jodi Ariasra gyanakodtak, aki régóta követte a férfit. A rendőrség azonnal átkutatta a lány lakását, ahol találtak is egy fényképezőgépet, benne Travis utolsó fotóival. Először szexképeket láttak, majd Travist zuhanyzás közben, később pedig a férfi véres testét.

8

A vonatos horror
Ki Suk Han a vonatot várta sok más emberrel együtt, ekkor kezdett el Naeem Davis ordítani. Han azonnal a férfihoz sietett és megpróbálta megnyugtatni, azonban Davis a sínek közé lökte Hant. Az emberek azonnal ordítani kezdtek, próbálták megállítani a vonatot, de késő volt, sajnos Han életét veszítette az esetben.

9

 

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.