Borzalmas körülmények között élnek az indonéz mentális betegek

Indonéziában a mentális betegség tabunak számít, éppen ezért ezekkel az emberekkel borzalmasan bánnak a nekik fenntartott intézményekben. Hogy erre a problémára felhívja a figyelmet egy New Yorkban élő fotós, Andrea Star Reese elképesztő fotósorozatot készített 2011-2013-ben.

A fotós elmondta, hogy nagyon könnyű volt bejutnia az ehhez hasonló intézetekbe, azonban kilépni a falak közül borzalmas volt. A körülmények továbbra is kritikusak, a fejlődés üteme annál lassabb. Az indonéz kormány egyáltalán nem figyel a mentálisan beteg  egyénekre. Dokumentációjával erre próbálta meg felhívni a figyelmet Reese. A képek magukért beszélnek.

mental-ilness-disorder-indonesia-andrea-star-reese-1 mental-ilness-disorder-indonesia-andrea-star-reese-2 mental-ilness-disorder-indonesia-andrea-star-reese-3 mental-ilness-disorder-indonesia-andrea-star-reese-5 mental-ilness-disorder-indonesia-andrea-star-reese-7 mental-ilness-disorder-indonesia-andrea-star-reese-8 mental-ilness-disorder-indonesia-andrea-star-reese-9 mental-ilness-disorder-indonesia-andrea-star-reese-10 mental-ilness-disorder-indonesia-andrea-star-reese-12 mental-ilness-disorder-indonesia-andrea-star-reese-13 mental-ilness-disorder-indonesia-andrea-star-reese-14 mental-ilness-disorder-indonesia-andrea-star-reese-15 mental-ilness-disorder-indonesia-andrea-star-reese-16 (1) mental-ilness-disorder-indonesia-andrea-star-reese-17

forrás: BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.