Azok a félelmetes cserkészek

A kiscserkészek társaságát 1910-ben alapították meg az Egyesült Államokban. A cél az volt, hogy jobb állampolgárokat neveljenek a gyerekekből, és olyan képességeket sajátítsanak el, amelyek hasznosak lehetnek az életben. A cserkészeket már megalakulások óta rengeteg városi legenda övezi. A most következő történet Stevens Pointból, Wisconsin államból származik. 

A sötét történetet már több évtizeddel ezelőtt ismerték. Szájról szájra terjedt, de mindenki egyetért abban, hogy az ötvenes években történt a borzalom egy szépséges őszi napon, amikor egy csapat cserkész és vezetőjük elment kempingezni közösen.
A cserkészek letértek az ösvényről, és felállították sátrukat az erdőben. Tüzet raktak, és készen álltak arra, hogy elfogyasszák vacsorájukat. A fárasztó túra után hamarosan nyugovóra tértek.

rppc-178-1050x648
Másnap reggel a cserkészvezető ébredése után konstatálta, hogy az egész tábor elhagyatott. A kialudt tűz mellett üresen tátongtak a gyerekek sátrai. A férfi pánikszerűen rohangált az erdőben, keresve a gyerekeket, de nem talált egyet sem. Egy óra elteltével a vezető a közeli farmon hívta a rendőrséget. A kiérkező helyszínelők nem találták meg a gyerekeket, akik mindenüket hátrahagyták.
Hetekig kutatták a nyomokat, hamarosan elérkezett a brutális északi tél, amely a gyerekek túlélési esélyeit minimálisra csökkentette. A mai napig nem rántották le a leplet a titokról. Hova tűnhettek a cserkészek az éjszaka közepén? Miért nem vittek magukkal semmit?
Az utazók a mai napig azt állítják, hogy futó és nevetgélő gyerekek zaját hallják a környéken. Mások gyereksuttogásokat észlelnek az éjszakában. De vajon mi történhetett velük?

woods-1200x675

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.