Az ellopott laptop története

Ma megint egy borzongató creepypastával jelentkezünk, olvassátok! 

Helló! Tanácsra van szükségem. Tudom, hogy nem paranormális a dolog, de akkor is halálra rémiszt és fogalmam sincs, hogy mit csináljak. A Northwestern fősulira járok az Államokban és pár héttel ezelőtt egy bulizás alkalmával elloptam egy laptopot és egy iPodot (nem igazán akarom hallani, hogy mennyire szar alak vagyok, hogy lopok, tudom nagyon jól, de ez most nem fog segíteni).  Néha előforduló, hogy elcsórok pár műszaki cikket és eladom. Nagyon szuperül bánok a gépekkel, szóval könnyedén feltöröm a jelszavakat, és úgy adom el, mintha az enyémek lennének. De az a laptop, amit most loptam…azon rengeteg elbaszott dolog van.

Olyan dolgok, amikről könnyedén feltételezem, hogy egy őrült és erőszakos embertől loptam. Nem akarok túlzottan pontos meghatározásokat adni, elég ideges vagyok az egész dolog miatt. A kérdésem az, hogy bárki tudja, hogyan kell feltörni a TrueCrypt fájlt? Lehetséges egyáltalán? Nincs itt senki és nem is vagyok biztos abban, hogy tudni akarom, miután a nem jelszóval védett borzalmakat megnéztem.

Mindig át szoktam nézni a gépet, mielőtt letörlök mindent. Izgalommal tölt el, mintha valakinek az életében turkálhatnék. Megnézhetem a képeiket, hogy miket böngésztek, néha még a Facebookjukra és ehhez hasonlókra is fel tudok menni.

Sohasem szoktam más Facebookjával baszakodni, csak megnézem, milyen is az életük. Izgalmas, mintha átmennék egy másik ember életébe. De a videó, amit ezen a gépen találtam, olyan, amit még sohasem láttam ezelőtt. Még a Deep Weben sem lehet ilyet találni.

De egyértelműen igaziak. Ahogy megláttam őket, el akartam menni a rendőrségre, de nem tudtam volna, hogy magyarázzam meg, hogyan is került hozzám a gép. Egyértelműen nem akarom, hogy ez a pasas megtudja, hogy én csórtam el a gépét, aztán még én is nyomtam fel a rendőrségen.

Még csak névtelen bejelentést sem tudok tenni, mivel pontosan nem tudom, hogy kinek a gépéről is van szó. A gép adatai között sem szerepel név. Úgy gondolom, hogy nincs esélye, hogy az ügy visszafejthető legyen hozzám. Biztosan tudja, hogy valaki ellopta a gépét, de rengetegen voltak a bulin, és semmiképpen sem fogom megosztani a videókat, vagy beszélni róluk részletesen. Csak tudna akarom, hogy van-e valami módja, hogy megnézzem a kódolt fájlokat.

A laptopot egy táskámban találtam az épület pincéjében, miután elmentek az emberek. Csak visszanéztem, amikor megláttam az elhagyatott hátizsákot a laptoppal és iPoddal. A gépen sok normális cucc s volt pornó meg minden, de aztán szembejöttek azok a beteg videók.  Legalább három önbántalmazó videó, aztán az állatbántalmazósok. És az egyiket sem védte jelszó. Van TrueCrypt a végén, de még azzal sem szarakodott, hogy ezeket levédje. Ettől ideges leszek, mert csak azon gondolkozom, hogy vajon miket védett le ténylegesen?

Nem, sohasem látszik az arca a felvételeken. Az állatkínzós videó után elhánytam magam. Tizenkét és fél perc hosszú, és borzalmas. Aztán a másik, hogy a srác a combján nyomja el a cigit, aztán hozzácsatolja a zacsiját egy darab fához. Beleszúrja az óriási tűt a combjába és kihúzza a másik oldalon. Úgy tűnik, mintha ezt élvezné. Mintha az egész videót kéjesen végignyögdösné.

Nos, úgy fest, hogy nem tudok hozzáférni a kódolt videókhoz, szóval csak letörlök mindent, amit tudok, aztán kidobom az egészet. Normál esetben eladnám, de ez a pasas annyira elcseszett, hogy félek még eladni is a cuccost, semmiképp nem akarom, hogy visszakövessék hozzám. Valszeg nem is akarom tudni, hogy mi van a többi videón. Ez a pasas egyébként is totális őrült, a zárt osztályon van a helye.

Komolyan az egész dolog teljesen szétbaszta a lelki világomat. Komolyan rosszul voltam és tiszta parás lettem az első éjszaka. Azt hittem a csávó lekövetett vagy valami, és akkor nekem végem.

Bárcsak sohasem loptam volna el a gépet, és láttam volna ezt a sok elbaszott dolgot (most lehet nyuszinak gondoltok, de teljesen más dolog a neten látni olyasmit, amit ezernyi ember megnéz és valszeg kamu az egész, mint ténylegesen látni valakinek a titkos felvételeit.

Még mindig megnyitnám a lekódolt videókat, hogyha megtudnám, de szerintem pár nap múlva letörlöm az egészet. Hogyha valaki tudna segíteni, akkor jelentkezzen.

forrás: Creepypasta.Com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.