The Autospy of Jane Doe – kritika

Egy fiatal nő holttestére talál a rendőrség, amit félig elástak. A testen nem találhatóak külsérelmi nyomok, ez felettébb gyanúsnak tűnt a többszörös gyilkosság helyszínén a kiérkező helyszínelőknek. Tommy és Austin Tilden, kapja a feladatot, hogy kiderítsék mi áll a fiatal nő halála mögött.

Amikor felnyitják a hullát, újabb furcsaságok szúrnak szemet nekik. A nő belső szervein apró hegeket találnak, és más egyéb jelet, amiből később rájönnek, hogy nem egy átlagos esettel van dolguk. Odakint vihar tombol, egy kidőlt fa elzárja a kiutat, ekkor furcsa hangokat hallanak. A hullák életre kelnek.

A film első felében minden egyes másodpercben vártam, hogy mikor fog megmozdulni a boncasztalon fekvő lány, de nem történt semmi sem. Kevés horrort láttam, ami hasonló hangulatot tudott volna generálni. Az alkotás második felére számomra kicsit ellaposodott a történet, és nem kaptam megfelelő információkat a lányról és a lezárásról. Egy könyv esetében elfogadható számomra, hogy napokig gondolkozzak rajta, hogy ezt mégis hogy gondolta a szerző. Egy film sosem váltja ki ezt belőlem.

8/10

Dohoczki Mate

Dohoczki Máté vagyok, 26 éves, és menthetetlenül horrorfüggő. Kipróbáltam már életem során szinte mindent, de egyszerűen nem tudok leszokni. Remélem egy olyan közösségbe kerültem, ahol megértenek, és elfogadnak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.