Ash Manor kísértetei

Angliában az Ash Manor nevezetű birtokot az 1200-as években építették. Azonban a kísértetjárás története 1934-ből ered, amikor is a Keel család beköltözött a házba.

Egyik éjjel Mr. Keel arra ébredt, hogy valaki hangosan kopog a hálószobájuk ajtaján. A felesége is hallotta a  zajokat. A kopogások az elkövetkező éjszakákon is újra megtörténtek. Amikor a férfi nem aludt otthon, akkor semmi furcsa nem zajlott le.

Azonban, amikor Keel visszatért, éjjel egy hangos kopogás után egy idegen férfit látott a hálószobája ajtajában. Zöld köpenyt és sáros nadrágot viselt az idegen, miközben zsebkendője a nyakára volt kötözve. Keel azt hitte, hogy az egyik szolgálója, ezért beszélni kezdett hozzá, de a férfi nem válaszolt. Amikor meg akarta fogni az ismeretlen vállát, akkor keze áthatolt rajta. Keel félelmében azonnal feleségéhez rohant, később az asszony is látta a kísértetet.

A szellem sokszor újra feltűnt a család életében. A zajok is sűrűbbé váltak. A szolgák annyira féltek, hogy inkább felmondtak, és elmentek a házból. Keel próbálta kiűzni a kísértetet egy pap segítségével. Később Elieen Garrett segített a nyomozásban, aki igen tehetséges médium volt. Garett arra az eredményre jutott a szeánszok után, hogy a kísértet felbukkanásáért a család a felelős, hiszen Mr. Keelnek rejtett homoszexuális hajlamai voltak, emellett nem vetette meg az italt, amiért felesége rákapott a morfiumra.

Garett elmondta, hogy valószínűleg a kísértet Keel tudatalattijának a kivetülése, de emellett a paranormális teóriát sem zárták ki. A férfinek annyira sikerült kivetíteni az alakot, hogy felesége is képes volt érzékelni.

forrás: Misztikus történetek gyűjteménye

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.