Árnyékemberek

Mára egy nagyon hátborzongató jelenséget hoztunk. Ismeritek az árnyékembereket? Most bemutatjuk őket!

Az árnyékemberek lehetnek igen sokfélék, vannak negatív árnyak, vörös szemű árnyak, a kalapos ember és még sok más. A beszámolók alapján általában teljesen ártalmatlanok. Néha csak betérnek bizonyos emberek otthonába, hiszen keresnek valamit vagy valakit. Senki sem teremtett velük kapcsolatot, azonban kellemetlen élményt és félelmet keltenek.
A vörös szemű és a negatív árnyékembereknél tett beszámolók során sokan elmondták, hogy úgy érezték, mintha az entitás a félelmükből táplálkozna. Az árnyékemberek lehetnek démoni entitások, szellemek, dimenziók közötti utazók vagy más sötét jelenségek, amelyeket nem ismerünk.

A legtöbb árnyékemberes látogatás egyszerű jelenségekkel magyarázható. Sokan tapasztalnak árnyékokat a szoba falán, esetleg az ágyuk felett, ami figyeli őket. Sokszor jár velük megmagyarázhatatlan félelem, esetleg mellkasi szorító érzés is. Egyszer csak a fojtogató érzés megszűnik, és az árnyék felszívódik. Ezt a jelenséget alvási bénulásnak nevezik, és nincs benne semmi természetfeletti. Sok pszichológus úgy gondolja, hogy a legtöbb árnyékember jelenség az álmok mellékterméke. Teljesen egészséges embereknél is előfordulhatnak ilyen hallucinációk.

Vallási szempontból nézve sokan démoni jelenségnek tartják az árnyékembereket, akik veszélyesek is lehetnek. Úgy gondolják, hogy emberi lelkek próbálnak manifesztálódni ezekben a lényekben. Aki ilyen jelenséget tapasztal, annak nem árt óvatosnak lenni.
Azonban mostanra sem lehet tudni, hogy szellemekről, utazókról, démonokról esetleg a fantáziánk szüleményeiről beszélhetünk-e?

forrás: ParaNormalHaze

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.