Anyssa: Távolsági hívás és Lélekbe kódolva

A hazai ezoterikus témában jártas személyeknek ismerősen csenghet Anyssa neve. 2004 óta foglalkozik az ezotériával.  A Távolsági hívás könyvében megismerkedhet az olvasó a jövő látás fogalmával, a rossz, ártó lelkekkel. Az írónő az energiavámpírokról is lerántja a leplet. Akit az angyalok érdekelnek, ők is megtalálhatják a számításukat. Ebben a könyveb 85 oldalon keresztül olvashatunk további érdekes történeteket.

A Lélekbe kódolva már egy kicsit vaskosabb, ez 160 oldalas. Többek között a szegénység, gazdagság, fantázia, bűnök, rosszindulat, érzelmi változások, önbizalom témáit fogja érinteni. Ennek a könyvnek a segítségével könnyebben meg tudjuk majd érteni, ami a bensőnkben rejtjelezve van – Anyssa szerint.

Clipboard-1

Anyssa az oldalán ezoterikus tanácsadással is foglalkozik, akinek felkeltette a két könyv az érdeklődését, az személyre szabottan is felteheti a kérdéseit neki. Ha már más megoldást nem találnak a problémáikra, akkor érdemes egy spirituális tanácsadóhoz folyamodni, aki más szemszögből lát rá.

Hogyha érdekelnek titeket a könyvek, akkor az Underground boltban vásárolhatjátok meg őket, a Lélekbe kódolva itt, a Távolsági hívás pedig itt érhető el.

Az oldal itt érhető el: http://www.anyssa.gportal.hu/

Dohoczki Mate

Dohoczki Máté vagyok, 26 éves, és menthetetlenül horrorfüggő. Kipróbáltam már életem során szinte mindent, de egyszerűen nem tudok leszokni. Remélem egy olyan közösségbe kerültem, ahol megértenek, és elfogadnak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: