Zombik evolúciója az elmúlt 100 évben + egy filmkritika

A zombik megjelenése folyamatosan változik a befogadók igényével. A Dying Lightot fejlesztő Techland maszkmesterek segítségével mutatják be a zombikon végbemenő változásokat. Az elmúlt években megnőtt a zombik iránti érdeklődés, ez nagyban köszönhető a The Walking Deadnek. Már több alkotásban láthattunk különböző típusú zombikat. Gyorsakat, lassúakat, rothadóakat. Mindenki eldöntheti, hogy neki melyik verzió tetszett.

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015)

 

Lássuk mire is képesek a cserkészek a zombik ellen! A cserkészek hasonló módon vannak bemutatva, mint a korábbi filmekben. A suli veszteseiből áll egy három fős társaság, akik szorgosan gyűjtik a jelvényeiket. Az így megszerzett tudásukat, majd a zombik ellen kell kamatoztatniuk. Ebben a horror-vígjátékban nem fogunk semmi újdonságot felfedezni, de a humor az egyedüli, ami megmentheti a filmet. Nem sok filmben láthattunk Britney Spears dalt éneklő zombit, akinek tetszik a Zombielandre jellemző humor, nem veszthet vele sokat. Igaz, nem lehet vele egy lapon említeni.

7/10

 

Dohoczki Mate

Dohoczki Máté vagyok, 26 éves, és menthetetlenül horrorfüggő. Kipróbáltam már életem során szinte mindent, de egyszerűen nem tudok leszokni. Remélem egy olyan közösségbe kerültem, ahol megértenek, és elfogadnak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: