A Wells Hall kísértetei

A Wells Hall épületét 1938-ban építették, Missouri államban található. A hely egyébként kommunikáció és média szakos hallgatóknak ad otthont. Nyaranta, amikor a diákok elmennek, különös jelenségek figyelhetőek meg benne.

Victoria Bailey, végzős hallgatóként dolgozott az épületben június 9-én, amikor észrevette, hogy nincsen egyedül. A lány éppen a rádióműsort készítette elő, amikor a szeme sarkából egy gyors jelenségre lett figyelmes. A lány először meggyőzte magát, hogy senkit sem láthatott, hiszen vasárnap az épület közelébe se mentek az emberek, így visszament a munkájához. Azonban, amikor kiment egy pohár vízért újra látta a jelenséget.

Visszatérve egy férfit vett észre magával szemben, aki éppen a stúdiót szemlélte. Egyetemi diáknak tűnt a fiú, kék inget és világos nadrágot viselt. A lány teljesen megmerevedett a látvány miatt. Pár perc múlva kontakt lencséjével problémák akadtak, és mire azt sikerült visszatennie, addigra a férfi eltűnt. Bailey kereste máshol is, de nem találta sehol.

A lány előzetesen is hallotta a pletykákat, hogy a Wells Hall kísértetjárta hely, de sohasem hallott részleteket, így megosztotta élményét a Facebookon. Rájött, hogy a fiú, akit látott Amos Wong volt, akit meg is talált egy évkönyvben. Nem Bailey volt az első, aki találkozott a kísértetével. Dominic Genetti 2008-ban találkozott a fiú szellemével.

Amos Wong 1991-ben halt meg egy autóbalesetben, odáig volt a fényképészetért. Sokan észleltek bekapcsolódott lejátszókat, villogó fényeket is halála után. Azóta nagyon sokan félnek lemenni a Wells Hall pincéjébe.

forrás: Mysteriousuniverse.org

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.