A sorozatgyilkos, aki televíziós játékban szerepelt

Rodney Alcala esete mindenképpen említést érdemel tematikus hónapunk kapcsán, hiszen talán ő az egyetlen sorozatgyilkos, aki televíziós párkereső játékban is részt vett.

Rodney Alcala San Quentinben tartotta rettegésben a népet. A hetvenes években öt nő meggyilkolásáért ítélték halálra, azonban több, mint 30 gyilkosságot vallott be a későbbiekben. Ezen kívül valószínűleg New Yorkban is gyilkolt, így sokan úgy gondolják, hogy akár 130 eset is száradhat a lelkén.
Azonban mindenezek ellenére Alcala a televízióban is szerepelt egy társkeresős műsor kapcsán. Ráadásul nyert is.

A The Dating Game az ABC televíziós showműsora volt, amelyet Jim Lange vezetett. A játék lényege az volt, hogy egy hölgynek három úr közül kellett választania (akiket természetesen nem látott). Rodney Alcala 1978-ban szerepelt a műsorban, annak ellenére, hogy korántsem volt tiszta a múltja, hiszen ekkor már elítélték nemi erőszakért is párszor.

Jim Lange Alcalát fotósként mutatta be a műsorban, ami azért is hátborzongató, mert a férfi sokszor profi fényképésznek adta ki magát, hogy áldozatait magához csalja. Ráadásul számos borzalmas felvételt találtak a lakásán a nyomozás során.

A legbizarrabb, hogy a középiskolai tanár őt választotta ki a legvonzóbb játékosnak, így megnyerte a játékot. Cheryl Bradshow a sorozatgyilkossal szeretett volna a legjobban randevúzni. Videón is megnézhetitek a játékot, vele együtt Alcala hátborzongató válaszait!

Így történt, hogy a fiatal drámatanár egy tenisz órára mehetett volna a sorozatgyilkos nemi erőszaktevővel. Azonban Cherly egyetlen szerencséje volt, hogy később túl furcsának találta Alcalát, és lemondta a randevút.

forrás: Cracked.Com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: