A legnépszerűbb újévi fogadalmak

Hamarosan vége lesz a karácsonynak és elérkezik a szilveszter. Ebben az időszakban nagyon népszerűek a fogadalmak, így összegyűjtöttük a tíz legtöbbször ismételtet, amelyek évről évre a palettára kerülnek. Ti melyiket szoktátok megfogadni?

10. Rend
A rend betartása fontos újévi fogadalom. Sokan úgy gondolják, hogy az otthoni vagy az irodai rend megtartása teljesen átalakíthatja az életüket.

9. Adakozás
Népszerű, önzetlen fogadalom. Önkénteskedés, segítés a helyi közösségben, házépítésben, esetleg állatmenhelyen.

8. Tanulás
Mindig is meg akartál tanulni egy új nyelvet? Az újév a legalkalmasabb a kezdésre.

7. Adósság
Megszabadulni az adósságoktól igen fontos fogadalom lehet. A pénzügyek kordában tartása nagyban megkönnyítheti a következő évet.

6. Ivás
Rengetegen megfogadják, hogy nem fogyasztanak több alkoholt a következő évben. A keményebb alkoholfogyasztók pedig a moderáltabb ivás felé akarnak tendálni.

5. Élvezni az életet
A stresszes modern életmód miatt nem csoda, hogy ez is a népszerű fogadalmak között van. Egy lépésnek megteszi.

4. Leszokni a dohányzásról
Hasonlóan az alkoholhoz, erről a káros szokásról is sokan pont újévkor akarnak lemondani.

3. Fogyás
Főleg az ünnepi kalóriák után sokan a sportolás renderesítését veszik célba újévi fogadalomként. Rengetegen akarnak fogyni, ezért belekezdenek különböző edzésprogramokba.

2. Mozgás
Ha valaki nem is éppen fogyni akar, akkor is sokszor megfogadja, hogy beiktatja a rendszeres mozgást az életébe, hogy edzettebb lehessen.

1. Több időt tölteni a szeretteinkkel
Felmérések szerint az emberek fele megfogadja minden év végén, hogy több időt fog a barátokkal és a családdal eltölteni a következő évben.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.