A legkísértetiesebb bevásárlóközpont

Az Egyesült Államokban rengeteg Save Mart bevásárlóközpont van, amelyek nem a legfélelmetesebb helyek a világon. Azonban Chowchilla városában, amely Kalifornia államban található, mégis van egy kísértetjárta áruház!

Chowchilla a legkisebb város, amely Kalifornia belsejében található valahol Fresno és Merced között. Ennek ellenére két börtöne is van (Valley State Prison és Central California Women’s Facility), és a várost konkrétan egy indián szó alapján “gyilkosoknak” nevezték el. Emellett még Henry Farrell szülővárosa is, aki a What Ever Happened to Baby Jane? klasszikus írója.

Azonban ennek tetejére még kísérteties Save Mart is található itt, ráadásul nem is egy, hanem egyenesen kettő. Az első a csendes Avenue 26-os felé található, ahol a dolgozók nyugalmát néha lelkek zavarják meg. Egy női dolgozó folyamatosan úgy érezte, hogy figyelik, miközben éjjel újrapakolta a polcokat. Egy férfi dolgozó folyamatosan rosszul érezte magát odabenn. A Robertson Avenue-n található Save Martban éjfél után árnyalakokat is láttak, amelyek a bezárt sorok között tévelyegtek.

Egy helyi nő egyszer a rendőrséget is felhívta, mert azt hitte, hogy vandálok törtek be, de a hatóságok nem találtak semmit sem odabenn.  A másik Save Martban a szellem igencsak szereti mutogatni magát, sokan az “Összekarmolt férfiként” referálnak rá, hiszen arcán nagy hegek mutatkoznak.

Ez az éjjeli látogató néhány biztonsági kamera felvételén is megmutatkozik. Sebei azonban nem véreznek. A nedves, véres nyomok csak ott vannak. Jó vásárlást kívánunk!

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.