A legfélelmetesebb internetes legendák X.

Rengeteg elmélet kering a neten a furcsa, eltorzult videóval kapcsolatban, amelyet barbie.avi-nak neveznek. Minden Creepypasta rajongónak ajánljuk a történetet!

A történet Detroit ipari régiójában kezdődött. Egy ismeretlen mesélő későig bulizott aznap éjszaka egy barátja házában, és megkérte barátnőjét, hogy vigye haza. Miközben várakozott üvegcsörömpölést hallott és egy hatalmas tárgy becsapódását. Amikor kilépett a házból megtalálta a forrást is: egy régi monitor állt összetörve a kukák mögött. Azonban a számítógép érintetlennek tűnt, ezért a srác úgy döntött, hogy hazamegy és megnézi, mi is van rajta. A számítógép tökéletesen funkcionált, de mindent letöröltek róla, csak egyetlen mappa maradt a Windows/system32 mappájában. A mappában a barbie.avi nevű videó volt. A férfi kíváncsian megnyitotta a videót, és megnézte az egészet.

Barbie_05_glitch
A felvétel először egy homályos, rossz minőségű videónak tűnt, amelyben egy fiatal nőt interjúvoltak meg egy fehér szobában. A hang nem működött, a szavak nem voltak kivehetőek. A férfi továbbra is kíváncsi volt, ezért átvitte a videót egy szerkesztő programba, ahol állíthatta a hangot. Így képes volt kivenni pár dolgot a beszélgetésből, és tisztábban látta a nő arcát. Egyetlen szót tudott biztosan kivenni, a nő többször is ismételgette a “bőr” szót. Az interjú negyven percig folytatódott, a nő sokszor sírva fakadt, nem válaszolt a kérdésekre.

Barbie_031-1050x700
A férfi képtelen volt aludni aznap éjszaka, sokszor visszatért a videóhoz, újra és újra nézte, de nem találta meg az értelmét. Aztán rájött, hogy további felvételek is vannak a képernyő elsötétülése után. Hosszú percekig fekete a kép, aztán elhagyott síneket láthatunk. Sokáig semmi sem mozdul, aztán egy nőt láthatunk végiglépkedni a síneken. Deréktól felfelé nem láthatjuk, csak annyit vehetünk ki, hogy besétál az erdőbe. A kamera továbbra is a síneket mutatja hosszú percekig. Aztán a férfi rájött, hogy ismeri a helyszínt, ahol a felvétel készült.
A másik nap a fiú elment a helyre, amit a videón látott. Hosszú órákig sétált a sínek mellett, ahol nemsoká egy elhagyatott házat talált. Rettegve, de próbálta felfedezni a helyszínt. A ház ajtaja résnyire nyitva állt, úgy festett, hogy már évekkel ezelőtt elhagyták. De odabent volt egy ajtó, ami teljesen újnak tűnt, és be volt zárva. A fürdőszoba is félig ki volt takarítva, a tükör teljesen tiszta volt, és egy műanyagot terítettek a kádra. Még nedves volt, nemrég öblíthették le. Aztán meghallotta a mély nyöszörgéseket, amely mindenhonnan hallatszott.

Barbie_06
Megfordult, és kifutott a házból. Próbált racionális magyarázatot találni a hallottakra, a csövekre akarta fogni a nyöszörgést, de rájött, hogy nem lehet bevezetett víz a házban.
A férfi sohasem tért vissza a házba, de feltöltött az internetre pár részt a videóból. A végső jelenetek a sínekről nem találhatóak meg online.
Később egy felhasználó felfedezte, hogy a videó elején a BIID betűket láthatjuk rövid ideig a képernyőn. Egy teória szerint ez a Body Integrity Identity Disorderre utal, amely egy betegség. Az ebben szenvedők bizonyos testrészeiket idegennek érzik, amely vezethet öncsonkításhoz is. Ez lehet a magyarázat a videó utolsó perceire, amelyben a nő visszatér, de úgy fest, mintha az egyik karja hiányozna.

 

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.