A legborzongatóbb dolgok, amiket gyerekek mondtak

A gyerekek bármennyire aranyosak, képesek halálra rémiszteni a szüleiket, bébiszittereiket és mindenki mást. Most félelmetes mondatokat hoztunk gyerekektől.

1. Nyári táborban dolgoztam gyerekekkel, egy kisfiú folyamatosan rám ugrált, ezért szóltam neki: “Legyél óvatos, ha megölsz, akkor nem tudok többet játszani veled.” A szemembe nézett majd ezt mondta: “Nem, de akkor majd én játszom veled.”

2. Felébredtem, és a hároméves fiam mellettem feküdt. Megkérdeztem, hogy került az ágyamba, azt válaszolta: “Azért jöttem, hogy megvédjelek téged a világító szemű lénytől, aki néz téged, miközben alszol.”

6. A testvérem, Hailey két hónappal a dédmamánk halála után született. Egyik nap Hailey felébredt, és elmondta, hogy ma van a 95. születésnapja. Elkezdett sírni, és elmondta, hogy Irene az igazi neve, nem Hailey. Egész nap rossz kedve volt, másnap már semmire sem emlékezett.
7. A vidámpark felé menet ezt mondta a kistesóm: “Ma meg fogsz halni”.
8. Az unokatesóm képzeletbeli barátját Chuckynak hívták, aki azt mondta neki, hogy ölje meg az apukáját. Kiderült, hogy a korábbi lakó a ház medencéjében követett el öngyilkosságot. Még hátborzongatóbb, hogy a férfit Chuynak hívták.
9. Éppen hajókáztunk, amikor a négyéves unokaöcsém ezt súgta a fülembe: “Orvos akarok lenni, hogy megnézhessem, ahogy gyerekek halnak meg.”
10. Az éjszaka közepén felébresztett a kishúgom és megkérdezte: “te is hallod, hogy beszélgetnek?”, teljes csend volt.
11. A fiam mesélt egy halott nőről, akinek kék a bőre, nincs haja és fekete a szeme. Állítólag a régi lakásunkban élt, és integetett, amikor elköltöztünk.
12. Egy kétéves kisfiúra vigyáztam. Építőkockázott, és nevetett, majd felém fordult: “le fogom lőni a fejedet”. Később bújócskáztunk, és rettegtem, hogy megtalál.
13. A hároméves fiam és én egy zsúfolt plázában sétáltunk. A fiam mindenkinek köszönt, aki elhaladt mellettünk. Aztán rámutatott egy férfira, és ezt mondta: “te meg fogsz halni”, majd tovább köszöngetett.
14. Egy totyogóssal sétált be valaki a temetőbe, aki mindenfelé mutogatott, és azt mondta, hogy “emberek, nézd emberek!”
15. Amikor még kicsi voltam, akkor rámutattam a kertünkben álló fára, és elmondtam a családnak, hogy a fa meg fog halni. Senki sem foglalkozott ezzel, de másnap reggel kidőlt, és összetörte a nagypapa kocsiját.
16. A hároméves fiam halkan énekelt, miközben színezett. Megálltam, de sohasem hallottam még ezt a dalt. Megkérdeztem, hol tanulta, mire ezt felelte: “a néni a szobámban énekelte nekem”.
17. A kistesvérem így írta le képzeletbeli barátját: “az ágyamon ül, és az anyukáját várja. Nem mehet haza egyedül a karja miatt.” Megkérdeztem, hogy mi van a karjával, mire ezt felelte: “az anyukája áthajtott rajta, miközben krétával rajzolt. Ezért sír örökké, mert nem szeret halott lenni.”
18. Amikor négy éves lehettem, akkor anyukám megtalált a fürdőszobában, ahol az összes Barbiemat arccal lefelé úsztattam a kádban. Anyukám megkérdezte, mit csinálok, mire ezt a választ adtam: “a szekrényben élő bácsi azt mondta, hogyha nem teszem meg, akkor én leszek a következő, aki arccal lefelé fog lebegni”.
19. Autista gyerekekkel dolgozok egy intézetben, egyikük ezt mondta nekem: “ők látnak minket, de mi nem látjuk őket.”
forrás: BuzzFeed

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.