A férfi, aki egy televíziós műsorban halt meg

Dick Cavett műsorvezetőként olyan dolgokkal szembesült, amelyek minden tévés bemondó rémálmai lennének. Peter Falk, Ben Gazzara és John Cassavetes az egyik éjjeli műsorába teljesen részegen és szétesetten jelent meg. A dolgok annyira rossz irányt vettek, hogy kisétált a saját műsoráról. 

Aztán 1970. szeptember 18-án Cavett balszerencséje még hihetetlenebb lett. A műsorvezető a New York Post egyik újságíróját, Pete Hamillt interjúvolta meg, amikor a vendég megállt, ugyanis felfigyelt Jerome Rodale furcsa viselkedésére. Jerome Hamill mellett ült, előtte harminc percig beszélt Cavett-tel az organikus ételek hatásáról, és akkor hangosan horkolt a felvételen.
Egy pillanatra még ez vicces is volt, de aztán Cavett észrevette, hogy Rodale arca elsápad és feje élettelenül a nyakára omlik. A 72 éves Rodale percekkel azelőtt állította, hogy “soha életében nem érezte még ennyire jól magát”, de a felvétel közben sikerült meghalnia abban a percben.

Jerome Rodale akkoriban a leghíresebb életmód-tanácsadó volt az Egyesült Államokban, és csak organikus táplálékon élt. Rodale hosszasan reklámozta életmódját a műsorban, és az volt a célja, hogy egészen száz éves koráig éljen. A műsorvezető Rodale eszméletvesztésekor azt hitte, hogy a férfi csak unatkozik, aztán orvosért kiáltott, hátha van a közönség soraiban. Két orvostanhallgató rohant a színpadra, akik megpróbáltak segíteni. De úgy tűnt, hogy Rodale szívrohamban halt meg. Később a felvétel nem került adásba, sőt később senki sem látta a felvételt.  Ennek ellenére rengetegen akartak beszélgetni Cavettel a férfiról, aki meghalt a műsorában.
forrás: MentalFloss

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: