A Church Hill alagút hátborzongató története

Az alagutaknál sokkal félelmetesebb helyek nem is léteznek a világon. Ma  Church Hill alagutat fogjuk bemutatni, aminek igazán borzongató története van.

Az összeomlott vasúti alagút Richmondban, Virginia államban található. Az alagutat először 1873-ban nyitották meg, de 1902-ben be is zárták. Azonban 1920 környékén még is úgy döntöttek, hogy újra megnyitják, hiszen a város lakossága és gazdasága növekedésnek indult. A Church Hill alagút 1200 méter hosszúságú volt, egy domb alatt futott végig. Renoválni és megtisztítani is kellett, hogy újra használni lehessen.
1925. október 2-án 200 férfi dolgozott odabent. Egy vonat tetejéről próbálták az alagút tetőzetét megerősíteni, ami hirtelen leomlott, és maga alá temette az embereket. Egyetlen férfinek sikerült kimenekülnie az törmelékek alól, de ő is belehalt sérüléseibe a kórházban.

A mozdony vezetőjét a kabinban találták meg nyolc nappal az omlás után. Teste teljesen megégett, egy emelőkar fúródott a mellkasába. Rengeteg napszámost nem is azonosítottak. A mozdony és számos test még mindig a Church Hill alagútban nyugszik. Azóta a bejáratot betonnal zárták el.
Rengetegen azt állítják, hogy hangokat lehet hallani az alagút mellett. Hallottak már kétségbeesett kéréseket, a vonat fékhangját és ásást is.
A Richmond vámpír legendája is erről a környékről származik. Ő a közeli temetőben él, és azt állítják, hogy a halott munkásokból is lakmározott egyet. Állítólag a kiszabadítók látták is, ahogy az egyik holttestből táplálkozik.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.