Kilenc álom, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni

Az álmok nagyon fontos elemei az életünknek. Most olyan álmokat fogunk bemutatni nektek, amelyekre érdemes odafigyelni.

1. Más emberek meggyilkolása
Egy német tanulmány megmutatta, hogy azok az emberek, akik álmukban gyilkolnak, azok sokkal agresszívebbek a való életben is. 443 egyetemista vett részt a tanulmányban. Azok, akik leírták, hogy sokszor álmodnak ilyesmivel, azoknak sokkal magasabb az agresszivitási szintjük is. Ráadásul összefügg a testi betegségekkel is, hiszen akik ilyesmivel álmodnak, azoknak esélyes, hogy neurodegeneratív betegségük lesz, mint a Parkinson-kór.

2. Nyilvános meztelenkedés
Álmodtál már arról, hogy nyilvános helyen vagy meztelen? Ez mélyen megbúvó szorongást jelenthet és problémát a testképpel kapcsolatban. Hogyha ez sokszor visszatérő álom, akkor nagyobb problémákat jelenthet. Egy tanulmány szerint ötből négy ember álmodik ilyesmivel élete során.

3. Kiütések
Hogyha arról álmodsz, hogy kiütések borítják a testedet, akkor újra meg kell vizsgálnod a helyzetet, amiben vagy. A kiütés sokszor a düh és a frusztráció jele.

4. Lufik
Hogyha kipukkadó lufikkal álmodsz, akkor azt jelenti, hogy az álmaidat és a reményeidet veszély fenyegeti. Hogyha azt álmodod, hogy a lufi elszáll az ég felé, akkor az a frusztráció jele. A fekete lufik depressziót jelölnek. 

5. Fegyverek
Fegyverekkel álmodni sokszor valós problémákat jelöl. Hogyha valakire célzol egy fegyverrel, akkor azt jelenti, hogy nincsen kontrollod a szituáció felett.

6. Zuhanás
Az álomban zuhanás nagyon sok embernél előfordul. Általában a kontroll hiányát mutatja a való életben, esetleg azt, hogy nehezen engedünk el valamit. Hogyha nem féltél zuhanás közben, akkor pozitív jelentést hordoz.

7. Haj
A hajnak sokszor szexuális jelentése van az álmokban. Ha valakinek a haját szaglászod, akkor fizikai kapcsolatba akarsz vele lépni. Hogyha kihullik a hajad, akkor valószínűleg az öregedéstől tartasz. Ha hajat vágsz, akkor változik az élethelyzeted.

8. Varjak
A varjak halált és negatív érzelmeket jelentenek. Ha egy varjú megtámad, akkor konfliktusaid vannak. 

9. Üldözés
Hogyha sokszor üldöznek, akkor valószínűleg fontos döntés előtt állsz. Általában ez mélyről jövő szorongást hordoz. 

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.