7 tipp, hogyan éld túl a zombi inváziót

Bizony-bizony ebben a hónapban nagyon sok cikket fogunk szentelni a zombiknak és az élőhalottak minden formájának. Ma egy olyan cikkel készültünk, amiben tippeket hoztunk, mivel is védhetitek meg magatokat a zombikkal szemben.

Zombie 17. Szedd össze magad!
Hogyha zombi apokalipszisről van szó, akkor a rendőrség, a tűzoltóság és a mentők elérhetetlenné válnak. Ne zárd be magad a lakásba és várd, hogy segítsenek rajtad. A rendőrség semmit sem tud a zombikról.

Zombie 26. Fegyverkezz!
Nem akarsz fegyverek nélkül szembenézni az élőhalottakkal. A lőfegyverek jók, de mást is tarts kézben, hogyha elfogyna a muníciód. Bármi megfelelő: kések, kardok, balták és csákányok.

Zombie 3
5. Szerezz védőfelszerelést
Muszáj megvédened a testedet a harapásoktól. Főleg a nyakadat, a karodat és a lábadat, hiszen ezeket kapják el legkönnyebben a lények.

Zombie 44. Hagyd el a várost
Hogyha az invázió egy nagy város közepén ér el, akkor muszáj elhagynod azonnal. Egyáltalán nem ugyanaz szembenézni 10 zombival vagy 10 ezerrel. Menj vidékre, a farmokat elég könnyű védeni, a nyitott tér kevesebb meglepetéssel kecsegtet.

Zombie 53. Gyűjts tartalékot
Mindenből gyűjts tartalékot, akár vízről, akár benzinről van szó, hiszen szükséged lesz rá. Huppanj be egy hatalmas autóba és célozd meg a legnagyobb boltot a területen. Mint elmondtuk, ne menj a nagyváros közelébe.

Zombie 62. Barikádozz
A riasztórendszerek és a barikádok fontosak a zombitámadás idején. Készítheted őket saját magad, de beszerezhetsz mozgásérzékelőket is.


Zombie 71. Keress túlélőket!
Muszáj társaságot keresned, hiszen a túlélésnek ez az egyik legfontosabb feltétele. Autóval közlekedj, hiszen azt nehezebben támadják meg a zombik.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: