6 ötlet bizalmaskodó ölelgetők elijesztésére

Nem szeretsz ölelkezni, de az emberek valahogy nem tisztelik a személyes teredet? Alig ismered, találkoztatok, mondjuk kétszer, aztán már ölelgetés van kézfogás helyett? Vagy valaki bizalmaskodni akar? A következőkben felsorolunk pár lehetséges mondatot, amivel elijesztheted a kellemetlenkedőket (a gyengébb idegzetűeket örökre), szóval azért tényleg csak felelősséggel suttogjunk.
Persze lehet humoros a másik meglepődése (egy-két lehetőség láttán komolyan elgondolkozom, hogy érdemes kipróbálni), de igazán komolyra véve, ha elegünk van abból, hogy valaki folyamatosan megérint, talán a legjobb megoldás az, ha őszintén tálaljuk a problémát. Végső esetben, ha ez nem segít, még mindig suttoghatunk.
1. Miután mélyet szippantasz: “Hmmm… mennyivel más az illatod, amikor ébren vagy!”
2.”Kérlek, segíts” – aztán mosolyogj, mintha semmi sem történt volna.
3. “Hamarosan” (ehelyett az is működhet, hogy: “Közeledik”).
4.”Gyönyörű bőröd van, alig várom, hogy felpróbálhassam.”
5. “Mindig tudtam, hogy meghalnál a karjaimban.”
6. “Fogadok, hogy nem vetted észre, amikor megnyaltam a füled.”
Forrás: tumblr
írta: Sereg Gitta

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.