10 legfélelmetesebb játék, amit valaha alkottak

A játékoknak elbűvölőnek kéne lennie, nemde? Most hoztunk nektek tíz játékot, amelyek közel sem állnak a legaranyosabb gyerekjáték elképzeléseitekhez. De akár hiszitek, akár nem, ezeket a játékokat is imádták gyerekek. 

Joan mackója
A légitámadások idején félelmetes volt az élet. A családok mindent elveszíthettek egyetlen német bomba miatt, a szerencsén múlt, hogy ki élte túl a támadást és ki halt meg. Ezen a képen egy kislány, Joan látható, aki hihetetlenül ragaszkodik mackójához, amely igen félelmetesen fest ezen a képen.

Joan and Teddy

Bombatámadásos mackó

Itt van egy másik maci, amely túlélte a bombázást. A szőre javarészt leégett, de a szemei ugyanolyanok maradtak. Tekintetéből süt, hogy túl sokat látott. Valaki új ruhákkal öltöztette fel a megtépázott mackót, de ez sem fedi el a dühét.

Szégyellős lány
Némelyik baba olyan dolgokat látott, amiket sohasem szabadott volna megtapasztalnia. Vajon ez a baba mit tapasztalt, hogy tekintetéből ez a furcsa kifejezés süt?

Csacsogók
Képzeld el, hogy éjjel fekszel az ágyban, és furcsa suttogást hallasz a sarokból? Először azt hiszed, hogy csak álmodod, de aztán rájössz, hogy valaki beszélget magas hangon. Felzaklatva kapcsolod fel a lámpát, és meglátod ezt a két játékot:

Boldog Harry
Boldog Harry kerámiából készült sárga és vörös bohóc, aki kövér és boldog. Boldog, hogy láthat. De ne nézd meg túl közelről, mert annyira nem jó bohóc. Utálja, hogyha nézik. Ne nézz rá.

Cintányéros majom
Stephen King is írt történetet egy ehhez hasonló majomhoz. A történet szerint a majom minden egyes ütése jelezte egy ember halálát a közelben. Szeretnél ilyet otthonra, ugye?

Csodás baba
Néhány babát gyerekeknek készítettek, néhányat viszont felnőtteknek. Ez a baba pontosan akkora, mint egy igazi kislány. Lehetséges, hogy kicsit magányos, és valakivel beszélnie kell éjjelente. Leszel a társasága?

Régi maci
Soha, senki sem szerette ezt a macit. Lehetséges, hogy még a ház kutyája is megrángatta, aztán a kutya játéka lett, de egy idő után már a kutya sem ment a közelébe. Valahol mélyen sejtjük, hogy miért nem, nemde?

Diótörő csodák
Ezek a diótörők nem is igazán játékok. Segítenek karácsony idején feltörni a csonthéjasokat, azonban, hogyha elteszed őket a fiókba, akkor is tovább hallod a hangjukat.

Mászó csoda
Képzeld el, hogy ezt a játékot kaptad gyerekként. Baba és még mászni is tud, hát nem csodás? Még lehet, hogy a fejét is feléd fordítja, hogy rád nézzen.

 

forrás: ScaredYet

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.