10 félelmetes ház, amiben gyilkosságot követtek el II.

6. Philadelphia, Pennsylvania
Sokszor úgy gondoljuk, hogy a sorozatgyilkosok szuperintelligens, Hannibal Lecter féle figurák, azonban a legtöbb esetben nem azok. Kivételt jelent ez alól Gary Heidnik, akinek 148-as intelligenciája volt. Ennek ellenére a férfi otthagyta az iskolát és a hadsereghez csatlakozott. Később a gyomrával került orvoshoz, akik azonnal észrevették a mentális betegség jeleit is. Később skizoid személyiségzavarral diagnosztizálták és évekig intézetből intézetbe került. De a férfi elég okos volt ahhoz, hogy egy saját templomba fektessen, amit gazdag emberré tette. 
1986-ban ölte meg első áldozatát, akit a pincéjében tartott fogva. Társával együtt több fiatal afroamerikai lányt is begyűjtöttek a pincébe. A fogva tartás során az egyik lány meghalt, akinek testét Heidnik a kutyákkal etette meg. Megfőzte a bordákat és a fejet is a konyhában, amikor a rendőrség kopogtatott az ajtón. A férfi meggyőzte őket arról, hogy csak egy oldalast égetett el. Heidnik egy adagot el is fogyasztott a lány húsából vagy megetette a többi lánnyal. 1987-ben is elrabolt egy lányt a férfi, de neki sikerült megszöknie. 1999-ben kivégezték a férfit injekcióval. 

22905683_BG2

7. Holcomb, Kansas
Richard Hickok és Perry Smith kisstílű bűnözők voltak, akik sokszor megjárták a börtönt. Odabent egy Floyd Wells nevű ember mesélt nekik Herb Clutter házáról, ahol állítólag rengeteg pénzt tartanak. Természetesen a két férfi a szabadulás után azonnal megnézte a helyszínt. 1959 novemberében elvágták a telefonzsinórokat és megkötözték a családot. Herbet, feleségét és két gyermeküket. Később kiderült, hogy semmilyen nagy vagyonról nincs szó, ezért Smith elvágta Herb torkát. A család többi tagját lövéssel végezték ki. A párost december végén tartóztatták le.

Clutter_home_Holcomb,_KS_March_2009

8. Bath Township, Ohio
Jeffrey Dahmer ismert kannibál volt, akinek gyermekkori háza is félelmetes helyszín. A legérdekesebb, hogy egyszer egy vegán étterem akarta megvenni a házat, de végül megváltoztak a tervek. A házat 2012-ben tették a piacra. A borzalmas helyen gyilkolta meg Dahmer első áldozatát. 1978-ban megölte a stoppost, Steven Hickset, akinek maradványait savban oldotta fel. 

9. British Columbia, Kanada
A sorozatgyilkos, Robert Pickton a disznókkal etette meg áldozatait, hogy eltüntesse a bizonyítékot. Általában prostituáltakat gyilkolt meg, akiknek maradványait disznói ették meg. A kilencvenes években egészen sok nő tűnt el, és 2002-ben végre a rendőrség is gyanakodni kezdett a farmra.
Amit odabent találtak az minden elképzelésüket felülmúlta. Rengeteg testrészt találtak a mélyhűtőkben, fogakat és húsdarabokat. A rendőrség megtalálta a személyi igazolványokat és ruhákat is. A férfi később cellatársának mondta el, hogy 49 nőt gyilkolt meg, és saját figyelmetlensége miatt nem sikerült elérnie az ötvenet. A férfi egész életét börtönben fogja tölteni. 

Pickton_farm

10. Fall River, Massachussets
Andrew Borden gazdag üzletembert volt, aki azonban fösvénységéről volt híres. Családi házában nem volt bekötött víz, pedig telt volna rá neki. A férfi a későbbiekben meggyilkolta egy baltával feleségét és lányát. A gyilkosság a lehető legbrutálisabb volt, hiszen 19 alkalommal csapott le a férfi a baltára. Manapság ebben a házban meg is lehet szállni, hogyha valaki igazán kellemes pihenésre vágyik. 

771px-Lizzie_Borden_House_(Bed_Breakfast)_(3535957840)

forrás: ListVerse

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.