10 félelmetes ház, ahol gyilkosságot követtek el I.

1. Gloucester, Anglia
A házasságok sokszor akkor sikeresek, hogyha a feleknek közös érdeklődési körük van. Fred és Rosemary West osztoztak egy ilyen szenvedélyen. A borzalmakat Gloucesterben található házukban követték el. Fred és Rosemary rettenetes gyerekkort szenvedett el, amelyben szexuálisan és testileg is bántalmazták őket. A páros 1968. november 29-én találkozott először, amikor a nő 15, a férfi 27 éves volt. 1970 és 1971 között Fred börtönbe vonult lopásért, így Rosemary vigyázott Fred két gyerekébe, akik első házasságukból származtak. A nő borzalmasan bántalmazta majd meggyilkolta az egyik gyereket. Amikor a gyerekek édesanyja augusztusban látogatást tett náluk, akkor őt is megölték. 1972-ben Rosemary és Fred összeházasodták, Fred feleségét prostitúcióra kényszerítette, aki sokszor teherbe esett és hét gyermeknek adott életet. A család növekedésével költöztek a Cromwell utcai házba, ahol a páros szexuálisan bántalmazta a gyerekeket és sokszor le is filmezte azokat. Körülbelül 12 embert gyilkolta meg, aki nem családtag volt. 1987-ben megölték 17 éves gyereküket is, mert az megfenyegette őket, hogy feladja a családot. 1992-ben Fred egyik lánya bevallotta, hogy édesapja megerőszakolta, így házkutatás indult a házban, ahol három testet találtak a hátsó kertben és további kilencet a pincében. 
Később Fred felakasztott magát cellájában, amíg Rosemary életfogytiglant kapott.

west

2. Sacramento, Kalifornia
Egy idősek otthonának irányítása nem feltétlenül tesz gazdaggá. Azonban Dorothe Puente megtalálta a módját, hogyan is profitáljon az egészből. Hamarosan rájött, hogy igen jól profitál, hogyha meghódítja az idősebb férfiakat és ellopja a vagyonukat. Később egy egész idősek otthonát nyitott, hogy befogadja az idősebbeket. Később kiderült, hogy bántalmazta az ott lakókat és lopott is tőlük. 1982-ben Ruth Monroe, Dorothea üzlettársa is meghalt, mert a nő megmérgezte, amelyet öngyilkosságnak állított be.  Dorothea minden elképzelhető bűncselekményt elkövetett az idősek otthonában, azonban túl sokáig kockáztatta a szerencséjét, és hamarosan felfigyeltek a turpisságokra. 

3. London, Anglia
John Christie 1899-ben született, rengeteg mentális betegséggel küzdött élete során. Christie és felesége, Ethel 1938 decemberében költöztek a tízemeletes házba. 1943-ban Christie megkezdte ámokfutását. Az első áldozata egy prostituált, Ruth Fuerest volt, akit halálra fojtogatott szex közben. Először a padlólapok alá tette a nőt, de amikor teste oszlani kezdett, akkor eltemetett a hátsó kertben. Második áldozata munkatársa volt, akivel köhögés elleni orvosságot etetett, amiről kiderült, hogy mérgező. Ez a nő is a második mellé került a kertben. 1949-ben a férfi megölte szomszédját, kisbabáját, akiknek a teste mind a házban volt. A rendőrség sokáig nyomozott, de nem jöttek rá, hogy Christie követte el a borzalmakat. Később a férfi meggyilkolta saját feleségét is és három másik nőt. 1953-ban kezdődött Christie keresése, akit márciusban el is kaptak. A férfi csak hét gyilkosságot vallott be, de ennek ellenére halálra ítélték. 

10_Rillington_Place_backyard

4. Indianapolis, Indiana
Sylvia szülei 1965-ben váltak külön, ekkor a lány édesanyja, Betti börtönbe is került rövid időre. Sylvia édesapja, Lester elküldte Sylviát és testvérét, hogy éljenek az anyja barátjánál, Paulánál, akinek fizettek is azért, hogy vigyázott a gyerekekre. Azonban az édesapa első fizetsége késett, ezért a gyerekeket kínozni kezdték. A lányokat éheztették, kínozták, mindenféle borzalmakat éltek át. Később egy szociális munkást küldtek a házba, de Paula édesanyja meggyőzte őket, hogy Sylvia elszökött onnan. 1965 októberében már egy szomszéd fiú, Ricky Hobbs is verte Sylviát és mocskos szavakat vésett a hasába. Később a rendőrség felfedezte a házban dúló borzalmakat. A kínzó gyerekek enyhített büntetést kaptak. 

Baniszewski house 8

5. Plainfield, Wisconsin
Ed Gein minden horrorrajongó számára ismerős lehet, hiszen megannyi kitalált gyilkolt ihletett, mint például Norman Bates. Geinnek furcsa gyermekkora volt alkoholista apával és egy megszállott anyával. Ed és testvére, Henry teljes izolációban éltek, ezért Ed borzalmasan ragaszkodott az anyjához. Az édesapjuk 1940-ben meghalt, és Henry találkozgatni kezdett egy elvált nővel, később őt is holtan találták, így ő lett Ed első áldozata. Ed édesanyja hamarosan agyvérzést szenvedett, majd meghalt 1945-ben. Később Ed temetőket rabolt ki és női testrészeket gyűjtött, amelyekből ruhákat készített. Később gyilkolni is elkezdett. Edet 1958-ban kapták el és kényszergyógykezelésre ítélték. 

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.