10 borzalmasan félelmetes esemény, ami hotelban történt II.

5. Megérzés
Frederick Berry Nebraska államból érkezett New Yorkba szerencsét próbálni. Egy bérelt szobában lakott a Dixie hotel 12. emeletén, amikor az apjától kapott egy levelet. Állítólag a fiú édesanyjának rossz előérzete volt fiúval kapcsolatban.
Pár nappal később a személyzet füstöt látott gomolyogni Barry szobájából. Amikor betörtek a szobába, akkor meglátták, hogy a fiú teljesen megégett, később a kórházban halt bele sérüléseibe. Később megtalálták a furcsa levelet.

4. Az átverés
Dr. George D. Pullman Londonban jelentkezett be egy hotelba 1909 tavaszán. Szép ruhákban lépett a recepcióhoz, csodálatos szobát kért magának, amelyet sohasem állt szándékában kifizetni. Azt mondta, hogy felesége és szobalány hamarosan követni fogják a hotelba. Gazdagságát egy pillanatra sem kérdőjelezték meg. Még egy ékszerboltot is meglátogatott, ahol gyémántokat nézett feleségének. Pullman öt gyűrűt is magával vitt a szállodába, hogy megmutassa feleségének. Az ékszerész azonban hamarosan gyanakodni kezdett, hiszen túl sokáig kellett várnia a férfire. Természetesen a férfi hamarosan meglépett, de fogalmuk sincs, merre is hagyhatta el a szállodát.

3. Összeomlás
1981-ben nagyon forgalmas éve volt a Hyatt Regency Hotelnek Kansas városában, hiszen rengetegen érkeztek táncolni. A bulit a hotelban tartották, sokan a második, harmadik és negyedik emeletről nézték a mutatványt. Azonban arra nem számítottak, hogy a folyosók egyszerre nem képesek ilyen súllyal megbirkózni. A legtragikusabb, hogy először a negyedik emelet omlott össze, magával sodorva az összes többit. 14 órás mentőakcióval próbálták kimenekíteni az embereket. Összesen 114 ember halt meg a katasztrófa során. Ez volt az ikertornyok összeomlásáig amerikai legnagyobb tragédiája.

2. Merénylet
2003 augusztusában egy zsúfolt helyen egy férfi egy Toyotát vezetett, amely tele volt robbanóanyagokkal. Életének utolsó pillanatait biztonsági kamera rögzítette. A Jakartában található Marriott Hotel előtt közelített meg éppen egy biztonsági őrt, amikor az autó felrobbant. Az ablakok kitörtek, égett holttestek hevertek a földön. A hotel első öt emelete teljesen megrongálódott és fekete füstben úszott.


1. A halálsziget
Két kanadai testvér Thaiföldön töltötte a nyaralását, Phi Phi szigetén, amikor titokzatos körülmények között elhunytak. Testüket az ágyukban fedezték fel. Egész testüket furcsa elváltozások borították, a szoba tele volt hányással. Két napig nem látta őket senki, amíg a takarítónő felfedezte őket.
A fiatal nőket biztosan megmérgezték. 2009-ben két másik nő is ugyanezen körülmények között halt meg. Azonban itt a különös esetek sora nem áll meg. De sohasem derült ki, hogy pontosan mi is okozta a borzalmas halált.

forrás: ListVerse

.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “10 borzalmasan félelmetes esemény, ami hotelban történt II.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.