Wicca varázslatok

A mágia mindig vonzotta az emberiséget. A képesség, hogy erőt gyakoroljunk valami felett, amely felett nincs befolyásunk, igazán kecsegtető lehet. Éppen emiatt boszorkányos hónapunk során semmiképpen nem hagyhatjuk ki azt, hogy megosszunk veletek pár varázsigét, amelyet kipróbálhattok!

Szerelmi varázslatok

A szerelem misztériuma folyamatos problémát okoz az emberek számára. Talán ez az, amit a legtöbbször szeretnének varázslatokkal befolyásolni az emberek.
Eszközök:
1 darab papír
1 boríték
1 piros toll
parfüm (amilyet szeretnél)
rúzs vagy szájfény
rózsaszín vagy piros virágszirmok
Eljárás:
A varázslat leginkább péntek este működik, telihold idején. Először írd le a tulajdonságokat egy lapra, amelyeket szeretnél jövendőbelidben látni, majd fújd be parfümmel, és tedd be a borítékba. Tartsd a virágszirmokat a jobb kezedben, majd képzeld el, hogy boldog vagy és szerelmes. Morzsold el a virágszirmokat lágyan, miközben ez a boldog kép játszódik le benned. Dobd a szirmokat a borítékba, zárd le, majd rúzsozd be a szádat, és csókold meg azt. Később ásd el egy fűzfa vagy egy tölgyfa gyökereihez. Ne keresd újra, ne nyisd ki soha újra a borítékot, mert az megtöri a varázst.

Gyógyító varázsige
Ugyan a modern orvostudomány miatt egyre kevesebb varázsigére van szükségünk a gyógyítás terén, azonban vannak olyan betegségek, amelyek kezelésére egy kis mágia is jól jöhet.
Eszközök:
1 fehér gyertya, amely emberalakú (ugyanolyan nemű legyen, mint a gyógyítandó)
mentaolaj
egy fotó a betegről
Eljárás:
Írd rá a beteg nevét a fehér, emberalakú gyertyára. Három csepp mentaolajat csepegtess rá, majd képzeld el a gyógyító erőt, ahogy elhagyja a kezedet, majd a gyertyába vándorol tovább.
Mond a következőt: “Az istennő nevében, aki életet lehelt mindannyiunkba, kérem, hogy szenteld meg, és töltsd fel ezt a gyertyát, mint a gyógyítás mágikus eszközét.”
Helyezd a gyertyát a fényképre, és gyújtsd meg a kanócot. Ahogy a gyertya ég koncentrálj erősen a személy gyógyulására.
Mond ezt: “Mágia gyógyít, a gyertya ég. A betegség véget ér. A jó egészség visszatér.”
Hagyd, hogy a gyertya teljesen leégjen, végig gondolj a gyógyítandó személyre. Később a gyertya maradványait csomagold egy darab fehér pamutba, majd odakint temesd el.

Védelmi varázslat
Eszközök:
Fehér, pozitív energiával bíró gyertya
Egy fotó arról, akit meg akarsz védeni
Fehér szalag
Eljárás:
Gyújtsd meg a gyertyát, majd meditálj legalább fél óráig, közben gondolj arra a személyre, akit meg akarsz védeni. Vedd elő a megvédendő fényképét, majd kösd rá a fehér szalagot.
Mond a következőt: “Megfosztom a lelkedet a gonosztól és megvédelek ezektől (mond el, miktől szeretnéd a megvédeni), ami bánt téged.
Ismételd a varázsigét, addig, amíg teljesen be nem fedted a képet a fehér szalaggal. Tartsd a fotót és a szalagot a gyertya lángjába addig, amíg nem ég el. Helyezd egy fémtálba, amikor már túl forró lesz. Ha az égés abbamarad, fejezd be a varázsigét ezzel: “Védelem reád”.

forrás: ParanormalHaze

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.