Városi legendák, amelyek érdemesek lennének a képernyőre

 Rengeteg városi legendában rejlik még potenciál. Most olyanokat hoztunk el, amelyek igazán nagyszerűek lennének a mozi képernyőjén is. 

Kígyók a számítógépben
Egy férfi felhívta a szerelőket, mert a számítógépe furcsa sziszegő hangot adott ki, majd nem működött tovább. A szerelő megkérte a férfit, hogy nézze meg, hogy a számítógépe továbbra is be van-e dugva. Amikor a férfi megfordította a gépet, akkor borzalmas felfedezést tett. Egy kígyó mászott ki a számítógépéből. 

Az eltűnt menyasszony
Egy fiatal pár esküvőjük előtt a lány családi otthonában kezd el bújócskázni. A menyasszony felrohan a padlásra, ahol egy régi ládát talált, amelyet azonnal tökéletes búvóhelyként értékelt. Órák teltek el, de a menyasszonyt nem találta meg a család. A lány végül elaludt a ládában. A család később a rendőrséget is felhívta, úgy gondolták, hogy a lány megszökhetett. 
Másnap reggel a lány felébredt a láda belsejében, de képtelen volt kimászni belőle, a szerkezet örökre rázárult, ott lelte halálát. Évekkel később egy fiatal húga találta meg saját esküvője előtt nővére maradványait.

Az időutazó hipszter
Pár hónappal ezelőtt nagyon népszerű lett egy történet. Hiába, már 2010 óta kering a történet az interneten, mégis most lett felkapott. Egy fotó, amelyet 1941-ben készítettek egy csapat emberről, akik a Kanadában a Shout Fork Bridge átadásán vesznek részt. Egy férfi azonban erősen kilóg a tömegből kapucnis felsőjével, pólójában és fest, mintha egy digitális fényképezőgépet tartana a kezében 1941-ben…

timetravelerphotos

forrás: BloomHouse

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Városi legendák, amelyek érdemesek lennének a képernyőre

  • 2018-04-17 at 2:36 PM
    Permalink

    Az eltűnt menyasszony nem legenda! Ha jól tudom, a XIV. században történt Skóciában – de a XX. században találták meg! Ügyes lány, megnyerte a bújócska-versenyt!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.