Vámpírok bálja

A Vámpírok bálja sikersorozata 2016.06.15. szerda 19.00 órakor fog majd folytatódni. Vasárnap este mutatták be a 250. alkalommal a musicalt a Pesti Magyar Színházban.

A cselekmény a 19. századi sejtelmes Erdélyben játszódik. Abronsius professzor, vámpírvadász fiatal asszisztensével, Alfréddal követi a vámpírok nyomát. A fogadóba, ahol megszállnak, mindenhol füzérekben lógnak a fokhagymák. A helyiek nem tudnak semmit sem a kastélyról a közelben, de a fokhagyma iránti vonzalmuk tagadhatatlan.

Alfréd szerelmes lesz a fogadós lányába, aki viszonozza iránta az érzéseit. A lány énekére megjelenik a vámpírgróf Krolock és meghívja Sarah-t a közeli kastélyában tartandó bálba. Sarah-ban vágyakozás ébred a gróf és a vámpírok halhatatlan világa iránt. Ez az olthatatlan vonzalom még sok izgalmas bonyodalmat okoz, melyet a vámpírok különös világában csetlő-botló vámpírvadászok humoros kalandjai fűszereznek.

 

Dohoczki Mate

Dohoczki Máté vagyok, 26 éves, és menthetetlenül horrorfüggő. Kipróbáltam már életem során szinte mindent, de egyszerűen nem tudok leszokni. Remélem egy olyan közösségbe kerültem, ahol megértenek, és elfogadnak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: