Tulpa ölte volna meg a nőt?

Most Olivia Mabel félelmetes történetét fogjuk elétek tárni, amely annyira borzongató, hogy minden kísértettörténetet felülmúl.

A Mabel család Texas államban élt Celina városának csendes környékén. Az édesanya, Olivia, az édesapa, Trevis és fiúk, Aiden teljesen normális család volt egészen 1990-ig. Azonban 1990. március 13-án Aident holtan találták a közeli tavacskában,belefulladt a tóba. A fiú csak hétéves volt. Oliviát maga alá temette a gyász, otthagyta a munkáját, a társas életet és még a házassága is tönkrement. 1991 szeptemberében látták utoljára élve Oliviát. 1994-ben a rendőrség hívást kapott a Mabel házból. Megérkeztek a helyszínre, feltörték az ajtót és beléptek az elhagyott házba. A ház iszonyatos állapotban volt, állott levegő terjengett. Amikor átkutatták a házat, megtalálták Aiden szobáját, amit tökéletesen tisztán tartottak. Olivia is a szobában volt. Hálóinget és papucsot viselt, magához szorított egy babát ey hintaszékben ücsörögve. Úgy tűnt, hogy legalább egy hónapja már halott.

Előttem egy furcsa oltár volt, amelyet egy gyerek takarójával fedtek le. Az oltár tele volt Aiden fotóival, rajzaival, leveleivel, játékaival, gyertyákkal, virágokkal és természetesen a hamvaival. Emellett volt egy üzenet is, amelyet idegen nyelven írtak, valószínűleg szanszkrit nyelven.
Ez már önmagában is igencsak tragikus, de a dolgok egyre furcsábbak lettek. A nyomozók találtak egy cetlit, amelyet 1994. február 27-re datáltak, pontosan arra az időpontra, amikor kihívták a rendőrséget (ekkor már Olivia hónapok óta halott volt). A lapon ez szerepelt: “Aidenem. Sajnálom. Nagyon sajnálom. Sohasem kellett volna hagynom, hogy ide jussanak a dolgok. Most elmegyek. Nem engem meg neked ördög teremtmény, hogy megtarts! Anya jön érted. Aiden, kedves Aiden. Anya szeret téged.”

A nyomozók folyamatosan éreztek valami furcsa jelenlétet a házban. Paranormális nyomozóktól próbáltak segítséget kérni. Francesca Santiago elmondása szerint Olivia megidézett egy tulpát, amely fogalom a buddhizmusból ismert. Lehetséges, hogy Olivia létrehozott egy tulpát Aiden képére, hogy ne legyen egyedül? És a tulpa meggyilkolta Oliviát? Vajon igaz a történet vagy csupán hoax?

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.