Tudsz a halottakkal beszélni egy asztal segítségével?

Hogyan is kommunikálhatunk a halottakkal csupán egy asztal segítségével? Első pillantásra egészen elrugaszkodott ötletnek tűnik, de most egy újságíró tapasztalatait fogjuk megosztani veletek, aki saját szemével látta a folyamatot.

 Az asztaltáncoltatás gyakorlata az 1800-as évekre vezethető vissza. A médiumok már nagyon régóta használják arra, hogy kapcsolatot teremtsenek a halottakkal.

image02

Egy tipikus asztaltáncoltató szeánsznál a médium és számos résztvevő ül egy kis asztal körül. Óvatosan helyezik a kezüket a felületre. Amikor egy szellem halad keresztül, akkor a médium azt kéri, hogy mozgassa meg az asztalt. Az emberek sok esetben használják az asztaltáncoltatást arra, hogy kommunikáljanak elhunyt szeretteikkel, úgy, hogy megkérik a lelket, hogy mozgassák az asztalt különböző irányokba igennél és nemnél.
Az újságírónak először végig kellett néznie a folyamatot, mielőtt elhitte volna. A médium az ő esetében egy háromlábú asztalt használt, amely könnyen mozog. Kelly Dawn Purington győzte meg, hogy az asztaltáncoltatásban nincsen semmi trükk. Egy Maine-ben lezajlott asztaltáncoltatáson vett részt az újságíró, ahol Kelly mindent részletesen bemutatott.

image01

Kelly már nagyon régóta táncoltat asztalokat. A nő egész életében médium volt, de képességei az évek során csak növekedtek. Egyik legérdekesebb élményénél a barátaival táncoltatott asztalt, amikor is az egyikük elhagyta a kört, mire az asztal követni kezdte a férfit egészen a lépcsőig, amerre ment.

Hogyha érdeklődnétek az asztaltáncoltatás iránt, akkor nem árt, hogyha van egy emberetek, aki médiumi képességekkel megáldott. Emellett adunk pár tippet is:

  1. Keress egy aszalt, amit szeretsz. Kelly talpas asztalt használ, de mások kedvelik a kisebb fésülködőasztalokat is.
  2. Üljetek le az asztalhoz és érezzétek az energiáját.
  3. Dolgozzatok olyannal, aki csinált már ilyet. Kelly hat hónapon keresztül dolgozott valaki mellett, mielőtt maga is képes volt a táncoltatásra. Türelmet és gyakorlást igényel.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.