Texas gyilkos mezője

Képzeljünk el egy elhagyatott, üres és lakatlan helyet, amely tökéletes “szemétdombként” szolgál egy sorozatgyilkosnak. Ez a hely a mai napig rejtélyeket hordoz magában.

A helyszín tökéletes, hiszen az időjárás, az állatok és a rovarok napokon belül eltüntetik a bizonyítékokat. A helyet a mai napig “Texas gyilkos mezőjének” hívják, amely a 45-ös autópálya mellett található Galveston és Houston között. A területen mocsarak és elhagyatott olajföldek találhatóak.
A hely ad otthon az Egyesült Államok legrejtélyesebb gyilkosságainak.

Az 1970-es évek elején több, mint 30 fiatal nőt találtak a területen. A nyomozók szerint a testek egy részét egyetlen sorozatgyilkos hordta oda, hiszen a fiatal lányok között megfigyelhetőek voltak hasonlóságok. Azonban vannak olyan testek is, amelyeket nem illeszkednek a képbe. Csupán Krystal Jean Baker gyilkosát ítélték el, aki a texasi mezőhöz köthető.

Rengeteg lány testét nem is voltak képesek azonosítani a mai napig. A nyomozások java része zsákutcába futott, rengeteg kérdés megválaszolatlan a helyszínnel kapcsolatban. Az áldozatok listája a Wikipédián megtekinthető.
A mező olyan híres lett, hogy 2011-ben egy filmet is készítettek róla (Texas Killing Fields).

forrás: ListVerse, Wikipedia

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.