Tényleg lehet démont idézni a Charlie-Charlie játékkal?

Nagyon sokan érdeklődtetek a Charlie-Charlie démonidézős játékkal kapcsolatban, ezért úgy gondoltuk, hogy tovább boncolgatjuk a témát! Az internet közössége teljes mértékben felbolydult a játék kapcsán!

“Charlie-Charlie, játszhatunk?” hangzik el az ártatlan kérdés az új szellemidézős játékban. A szakértők szerint semmilyen igazi vagy erős erő nincs a Charlie-Charlie játék hátterében.
De hogyan is működik? Egy papírra kell ceruzákat tennünk egymás tetejére úgy, hogy keresztet formázzanak, amely a papírt négy részre fogja osztani. Kettőhöz írjunk igent, a másik kettőhöz pedig nemet. A játékosok ezután hívják meg a lelket a játékba. Ha Charlie játékos hangulatban van, akkor a a ceruzák hegye az igen felé fog mutatni. Ezután természetesen bármilyen kérdéseket fel lehet tenni a démonnak.

Hogyha nem a démon, akkor mi is mozgatja a ceruzákat? A tudósok állítása szerint a válasz a kérdésre: a gravitáció, hiszen a ceruzákat óvatosan kell elhelyezni, hogy egymást támogassák. Az ilyen egyensúlyban álló tárgyaknak pedig tendenciájuk van arra, hogy mozogjanak egymáson. A ceruzák akár a légzés miatt is képesek elmozdulni egymáson. Ezért nem is kell démon jelenléte ahhoz, hogy a ceruzák tényleg mozogni kezdjenek.
Állítólag nem csak a gravitáció, hanem az elménk is szerepet játszik a játékban, így kicsit vágyteljesítőként is működhet a játék. Mindennek ellenére sokan hisznek a Charlie-Charlie játék valóságtartalmában.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Tényleg lehet démont idézni a Charlie-Charlie játékkal?

  • 2018-12-12 at 11:23 AM
    Permalink

    EGY NAGYON FONTOS DOLOG: A SZELLEMIDÉZÉS NEM TÁRSASJÁTÉK, HANEM NAGYON KOMOLY DOLOG EZÉRT ELÉG SZOMORÚ HOGY SOKAN JÁTÉKKÉNT FOGJÁK FEL ÉS ÚGY IS EMLEGETIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.