Telepatikus képességekkel megáldott ötéves?

Az ötéves, Ramses Sanguino nem hétköznapi gyermek. A fiút sokan telepatának hiszik, miután édesanyja feltöltött egy videót az internetre a kisfiú képességeiről. A videó még tudósoknak is felkeltette az érdeklődését, akik tesztelni kezdték a gyereket.

Érdekes, de Ramsest az autizmus egy formájával diagnosztizálták, de ennek ellenére képes 38 számot elismételni, amelyet felírnak egy számára nem látható papírlapra. Édesanyja állítja, hogy semmi trükk sincs a felvételekben, amelyeket fiáról készített. Az anyuka már születésekor sejtette, hogy fia különleges. Nem szerette a játékokat, de az olvasás már nagyon korán érdekelte. Állítólag 12 hónaposan kezdett olvasni, és képes volt szavakat mondani angolul, spanyolul és görögül is. 

Ramses-Sanguino

Természetesen ettől még egyszerű zseni is lehetne, de az édesanya szerint még ennél is érdekesebbek fia képességei, hiszen nem tudja megmagyarázni, fia hogyan is tanul meg bizonyos dolgokat. Manapság már tud pár dolgot arabul, héberül, amelyet anyja sohasem tanított. 
Ramses különleges ereje már rengeteg tudóst lenyűgözött. Dr. Diane Powell neurológus folyamatosan foglalkozik a kisfiúval. Ugyan az orvos is állítja, hogy a telepátiára nincsen semmilyen tudományos bizonyíték, de szerinte Ramses közelebb hozhatja őket a válaszokhoz.

Ramses-Sanguino2

A neurológus több autista gyermeken vizsgálta a telepátia jelenségét. Az orvos a mai napig biztos abban, hogy a telepátia létező jelenség, ő már látott erre bizonyítékokat is. Ramses képességei teljesen lenyűgözik, szerinte a kisfiú az egyik legokosabb ötéves a világon. Éppen ezért igazi kihívásként szolgál, hogy megfelelő iskolát találjanak majd a gyereknek, hiszen folyamatosan lekörözi tanárait.

 forrás: OdityCentral

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.