A tábortűz körül novellapályázat

Már többen érdeklődtetek, hogy mikor is hirdetünk újabb pályázatot, ezért úgy döntöttünk, hogy most nem várjuk ki az őszi időszakot, hiszen itt a nyár és ez az évszak is rejtegethet igazi borzalmakat.  Éppen ezért olyan félelmetes történeteket várunk, amelyeket szívesen mesélnétek a tábortűz körül a barátaitok riogatására, esetleg olyanokat, amiben a nyár és a nyaralás fontos szerepet játszik. Úgy gondoljuk, hogy a napsütés sem riasztja el a rémeket, éjjelente azok előbújhatnak az erdőből, de a tavak mélye is tartogathat nem várt meglepetéseket. Hogyha titeket is rémségekre ihlet a nyár, akkor itt az ideje, hogy billentyűztet ragadjatok!

Nyaralás közben bárkit magával ragadhat az ihlet, ezért mindenkit fantáziálásra buzdítunk! Jöhetnek a tavi szörnyek, az útszéli rablók és minden más, amivel libabőrt csalnátok pár edzett Bizzariumos szerkesztő bőrére a nyári hőségben!

Novellapályázat (1)

A feltételek a következők:

– Továbbra is 18 éves kortól lehet jelentkezni, tavaly többször kérdezték a fiatalabbak, hogy pályázhatnak-e, de az oldal sajnos inkább felnőtteknek szól

– a pályázat teljesen ingyenes

– olyan novellákat várunk, amelyek nem jelentek még meg nyomtatásban és nem elérhetőek online sem

– minden szerző maximum két novellát küldhet be

– a novellák minimum 1000, maximum 2500 szót tartalmazhatnak, 12-es Times New Roman betűtípussal, doc, docx, rtf formátumban (nem örülünk a pdfnek, sem más furcsaságnak)

– figyeljetek a helyesírásra, a novella élvezeti értékét nagyban rontja a pongyola fogalmazás és helyesírás

– a novellákat a bizzariummagazin@gmail.com címre várjuk, a tárgy novella legyen

HATÁRIDŐ: 2016. október 1. (szombat) éjfél

A legjobb pályaművek elérhetőek lesznek az oldalon, ingyenesen letölthető antológiát készítünk belőlük. Kereskedelmi forgalomba nem kerülnek, egyetlen célunk az írás és az olvasás örömének megosztása. Az első három novella íróját meglepjük valami igazán sárkányossal (ha már tábortűz). Sok szeretettel várjuk a munkáitokat!

california-beach-bonfire3

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

3 thoughts on “A tábortűz körül novellapályázat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.