Swansea Poltergeist esete

1965-ben furcsa dolgok történtek egy kicsi házban, ahol Maricia Howells élte mindennapjait Swansea-ban, Walesben. Az édesanyát és családjáték egy láthatatlan erő kínozta. A bútorok le és fel mozogtak a házban, a család teljesen elkeseredett, fogalmuk sem volt, hogy mit is csináljanak. Howells kihívta a helyi rendőrséget, de természetesen azok semmit sem tudtak csinálni a megmagyarázhatatlan jelenséggel szemben. 

Mint a legtöbb Poltergeist ügy esetében a jelenések egyszerűen megszűntek, és soha, semmilyen logikus magyarázatot nem találtak a furcsaságokra. Sokan úgy gondolják, hogy a Poltergeist jelenségeknek nincs is köze a szellemekhez, egyszerűen pszichokinetikus energia okozza a bajt. 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: