Sorozatgyilkosok a huszadik századból II. rész

Folytatódjon a hírhedt sorozatgyilkosok sora. Íme, a legelvetemültebbek!

7. Anatoly Onoprienko – 52 áldozat
Ukrajna rémeként hírestült el a férfi. 1989-ben 9 embert ölt meg, később 1995-96 között 43-al végzett. Halálra ítélték, de mégis életfogytiglanra maradt a börtönben.

6. Andrei Chikatilo – 53 áldozat
1978 és 1990 között 53 nő és gyermek lett az áldozata, 1994-ben végezték ki. Előzetesen egy másik férfit is kivégeztek ezen gyilkosságok miatt.

5. Yang Xinhai – 67 áldozat
Éjjelente lopózott be az emberek lakásába, ahol baltákkal, kalapácsokkal és lapátokkal végezte ki áldozatait. 2004 februárjában végezték ki.

4. Pedro Rodriges Filho – 71 áldozat
128 évre ítélték el, de Brazíliában 30 évnél többet nem tölthetnek le a rabok. Azt állítják róla, hogy száz embernél is többet ölt meg. Édesapját is meggyilkolta, és evett egy darabot a szívéből. 14 évesen ölt először.

3. Daniel Camargo – 72 áldozat
Gyerekgyilkos, azt állítják róla, hogy 150-nél is több gyermeket végzett ki és erőszakolt meg, főként fiatal szűz lányokat. 72 gyilkosságot vallott be, amelyet Pedro Alonso Lopezzel együtt követett el. Intelligens emberként ismerték, akit durván bántalmazott mostohaanyja gyermekkorában. A börtönben gyilkolták meg.

2. Pedro López – 110 áldozat
Gyerekgyilkos és erőszaktevő. Szintén Dél-Amerikából származik. Fiatal lányokra vadászott 8 és 12 éves kor között. 1980-ban tartóztatták le, és 1983-ban 110 lány meggyilkolása miatt ítélték el, de 300 gyilkosságot is tulajdonítanak neki. Annak ellenére, hogy a huszadik század egyik legkegyetlenebb gyilkosa volt 1998-ban szabadlábra helyezték, most holléte ismeretlen.

1. Louis Garavito – 138 áldozat
Gyerekgyilkos és molesztáló, akit a “Bestiaként” ismernek. 138 ember meggyilkolása miatt ítélték el, de lehetséges, hogy több, mint 400 áldozata volt. Főként utcagyerekek voltak a célpontjai. Lehetséges, hogy szabadlábra fogják helyezni.

forrás: Wikipedia

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.