Sok UFO csak kopogószellem lenne?

Egy rádiós műsorban Georga Knapp érdekes interjút készített, Dr. Eric Ouellettel, aki érdekes elmélettel állt elő az UFO-jelenségekkel kapcsolatban. A férfi professzor egy honvédelmi egyetemen Kanadában. Quellett szerint az UFO-jelenségek pszichikus erők, amelyeket mi emberek vetítünk ki a körülöttünk lévő világra. A hipotézist évek múlva mondták ki. Rengeteget kutattak ugyanis a paranormális mintázatok között. Szerintük az UFO-jelenségek és a kopogószellemek hasonló körülmények között jelennek meg.

Quellett szerint mi, emberek képesek vagyunk arra, hogy UFO-kat alkossunk, hogyha megfelelőek az események. Az erős érzelmi események furcsa dolgokat is létrehozhatnak, amelyek a szellemjáráshoz hasonlatosak. Parapszichológusok a szellemjárásokat sok esetben kivetítésekkel magyarázzák. Quellett szerint a legtöbb UFO-jelenséget meg lehet ezzel magyarázni. Szerinte mi, emberek képesek vagyunk hallucinálni és formákat adni bizonyos alakzatoknak, amelyek az UFO-khoz lehetnek hasonlatosak.

Nightmare in La Mitjana at five o'clock.
Nightmare in La Mitjana at five o’clock.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: